آموزش دسرمجلسیدسرموس

آموزش موس+تاپینگ هلو

موس هلو

مواد لازم برای موس هلو
هلوی تازه 3 پیمانه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
آب سرد 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
شکر سفید 1/3 پیمانه
خامه قنادی 1 پیمانه

مواد لازم برای تاپینگ هلو
هلوی تازه 400 گرم
آب لیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه موس هلو:

  1. هلوها را خرد کنید و در میکسر بریزید.
  2. آب لیموی تازه را اضافه کنید.
  3. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
  4. شکر را به ژلاتین اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود.
  5. مخلوط ژلاتین وشکر را به مخلوط میوه ی درون میکسر اضافه کنید و مخلوط کنید.
  6. روی ظرف سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
  7. خامه را فرم دهید.
  8. مخلوط را از یخچال خارج کرده و به خامه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  9. مواد را در ظرف های دسر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک بماند.

طرز تهیه تاپینگ هلو:

  1. هلوهای خرد شده را به همراه شکر و آب لیمو روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
  2. شعله را کمی زیاد کرده تا هلوها کمی بپزد.
  3. مواد را از روی حرارت بردارید.
  4. وقتی کاملا سرد شد بر روی موس ها ریخته و در یخچال بگذارید.
    موس هلو

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن