آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

چگونه کیک نوتلا بپزیم؟

کیک نوتلا

موادلازم:
تخم مرغ 4 عدد
شیر داغ یا آب جوش 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
آرد دو پیمانه
نوتلا دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک میوه یک‌پنس

طرزتهیه:

  1. پودر کاکائو را به شیرداغ یا اب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا ذرات کاکائو باز شود.
  2. نوتلا را اضافه و کاملا مخلوط کنید.
  3. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
  4. سفیده را با دور تند همزن بزنید تا دوبرابر شود.
  5. نیمی از شکر را به سفیده اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا از ظرف نریزد.
  6. زرده و شکر و وانیل را همزده تا کرم و کشدار شود.
  7. روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
  8. آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده را اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید.
  9. سفیده را اضافه کرده و ارام هم بزنید.(می توانید ارد و‌سفیده را همزمان بریزید. مثلا یک سوم ارد، یک سوم سفیده و … )
  10. قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
  11. مواد را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن