آموزش پخت نانپخت نان در خانه

طرز تهیه نان دارچینی

نان دارچینی

مواد لازم
تخم مرغ ب دمای محیط رسیده یک عدد
روغن 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذا خوری
شیر ولرم یک لیوان
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری سرپر
نمک 1 قاشق چای خوری
ارد به مقدار لازم ( حدود 400 الی 500 گرم) 
مواد میانی:

دارچین دو قاشق غذا خوری

شکرسه قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

  1. ارد و نمک را الک کنید.
  2.  شیر را روی حرارت قرار داده تا ولرم شود.
  3. به نیمی از شیر ولرم  یک قاشق مرباخوری سر پر شکر و مایه خمیر اضافه کرده و یک ربع استراحت دهید تا خمیر مایه عمل آید.
  4. باقیمانده شکرو شیر،تخم مرغ، روغن،را با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید اما هم نزنید.
  6. ارد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد.
  7. ظرفی را چرب کنید و خمیر را به مدت یک ساعت و نیم  در جای گرم استراحت دهید.
  8. بعد از استراحت خمیر؛آن را  به صورت چونه در آورده و پهن کنید و لای آن مواد میانی گذاشته و رول کنید.
  9. کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را داخل قالب ۴۰ دقیقه استراحت دهید.
  10. قالب را در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه گذاشته تا نان بپزد.

نکته:
 به منظورپخت بهتر نان، کف فر یک کاسه آب قرار دهید.

نان دارچینی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن