آموزش کیککیککیک پزیکیک خرماکیک عصرانهکیک کافی شاپی

آموزش کیک خرما

کیک خرما 

مواد لازم 
رطب بدون هسته 1 لیوان (200گرم)
شکر 1 لیوان سرخالی (170گرم ریختم)
آب جوش 1 لیوان
آرد 1 و 2/3 لیوان (250گرم)
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
جوش شیرین 1/2 ق چ
روغن مایع 1/2 لیوان
دارچین 1 ق غ
پودر کاکایو 1 ق غ
تخم مرغ  2 عدد
گردو به میزان دلخواه (حدود 50 گرم ریختم)

 

طرز تهیه:

 
ابتدا خرماها را در آب جوش حل کنید.

250 گرم آرد سفید و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و پودر کاکائو را 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.

2 عدد تخم مرغ متوسط و وانیل و شکر رو خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید.

خرمای میکس شده را اضافه کنید.

مواد خشک را افزوده و هم بزنید.

در انتها گردوی خرد شده را اضافه کرده و مواد را در قالب لوف یا قالب 23 سانتی ریخته و به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن