آموزش شیرینیباقلوادسر عربی شعیریهشیرعسلی خانگی

باقلوا شعیریه

باقلوا شعیریه الهام وفاپیشه

مواد لازم:

رشته شعیریه قهوه ای ۱ بسته
 شیرعسلی ۶  قاشق سوپخوری
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۲ یا۳ ق سوپخوری
هل ۱ ق چایخوری
زعفران غلیظ ۲ ق چایخوری
گلاب ۱ ق چای خوری

گردو خرد شده ۵۰ گرم

طرز تهیه:
ابتدا رشته ها  را به اندازه یکسانتی کاملا خورد کرده،در تابه تفلون روی حرارت ملایم ۱ ساعت تفت دهید تا کاراملی رنگ شود.

 زعفران و گلاب  را اضافه کنید.

حرارت گاز  را خاموش کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
 روغن و کره و هل وشیرعسل  را اضافه کنیدو مخلوط کنید وبلافاصله گردو خرد شده  را اضافه کنیدو۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
در قالب دلخواه مقداری ریخته با پشت قاشق خوب فشار دهید تا فیکس شود.

سپس به مدت نیم تا ۱ ساعت در یخچال قرار داده تا به راحتی از قالب جدا شود.

دستور شیرعسلی خانگی را می توان در اینجا ببینید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن