آموزش شیرینیبیسکوئیت هاشیرینی خانگیشیرینی عیدکرینکل لیمویی

طرز تهیه کرینکل لیمویی شف طیبه

کرینکل لیمویی شف طیبه

مواد لازم

کره 80 گرم
شکر نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست لیمو 1 ق غ
اسانس لیمو یک چهارم ق چ
آب لیمو 2 ق غ
بیکینگ پودر 2 ق چ
آرد 2 لیوان
برای تزئین:
شکر یک چهارم لیوان
پودر شکر یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

شکر و کره را با همزن برقی خوب هم زده و هر از گاهی با قاشق سیلیکونی کره را از دیواره ظرف جدا کرده و مجددا هم بزنید
تخم مرغ و اسانس لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

مجددا به خوبی هم زده و بعد آب لیمو را اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد افزوده و در حدی که خمیری شوند هم بزنید.
خمیر را به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.

فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد سینی و کاغذ روغنی را آماده کنید. اجازه دهید 15 دقیقه فر به خوبی گرم شود.
دو تا کاسه را بروارید توی یکی شکر و توی یکی پودر شکر بریزید.
به کمک قاشق غذاخوری استاندارد مخصوص شیرینی پزی یا گلوله های ده گرمی از خمیر برداشته و ابتدا توی شکر و بعد توی پودر شکر بغلطانید.

گلوله ها را با فاصله زیاد از هم توی سینی روی کاغذ روغنی چیده و سینی رو به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

بیسکوئیت ها پوششی کرانچی و مرکزی نرم دارند.

نکته: حتما گلوله ها را ابتدا درشکر بغلطانید چون باعث ایجاد ترک روی شیرینی ها می شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن