شیرعسلی خانگی

شیر عسلی خانگی

شیر عسلی خانگی استاد تختی

مواد لازم:

شیر چهار پیمانه

شکر یک و یک چهارم پیمانه

کره به دمای محیط رسیده 50 گرم

طرز تهیه:

شیر و شکر را در ظرف نچسب یا تفلون بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید.

به محض اینکه احساس کردید شیر درحال جوشیدن است شعله را کم کنید و به طور مداوم هم بزنید تا کاملا غلیظ شود و حجم موادتان نصف شود.

وقتی خط قاشق روی مواد افتاد کره را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر مواد روی شعله ملایم بماند.سپس شعله را خاموش کنید.

شیر عسلی سرد شده را در ظرف دربسته در یخچال به مدت دو هفته می توان نگهداری کرد.

 بهتر است شیر محلی باشد. اگر شیرتان پرچرب باشد با این مواد حدود 380 گرم شیر عسلی غلیظ خواهید داشت.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن