آموزش شیرینیشب یلداشیرینیشیرینی عید

آموزش شیرینی شکرپاره

شکرپاره

مواد لازم برای ۳۲ عدد شیرینی ۱۲ گرمی:

کره و یا مارگارین (در دمای اتاق) ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
ایرمیک (سمولینا) ۲ قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال یا لیمو یا چند قطره اسانس
آرد دو نیم پیمانه
فندق و یا بادام زمینی برای روی شکر پاره ها(گردو هم میشه یا میتوانید چیزی نذارید)

برای شربت:
2.5 لیوان شکر
2.5 لیوان آب
یک برش کوچک لیمو (حدود 1 قاشق چای خوری)

طرز تهیه:

شکر ، آب و لیمو را داخل قابلمه ای ریخته و روی اجاق بگذارید. تا وقتی شکر حل شود هم بزنید. وقتی جوشید 10 دقیقه با حرارت کم بجوشانید و کنار گذاشته تا ولرم شود.

برای خمیر تمام مواد مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید.

آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد (ممکن است آرد از مقداری که گفته شده کمتر یا بیشتر استفاده شود)

از خمیر تکه های کوچکی بردارید(کمی بزرگتر از گردو) و گرد کنید و داخل سینی که کمی چرب کردید بچینید.

روی شکر پاره ها زرده تخم مرغ بمالید و در وسط شکر پاره فندق بگذارید و کمی فشار دهید.

ودر فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.

بعد از اینکه از فر بیرون آوردید و حرارت اولیه خود را از دست داد حدود 5 دقیقه، داخل سینی کوچکتری بگذارید و شربت ولرم را روی شکر پاره ها بریزید.

 

گاهی شکر پاره ها را برگردانید تا شربت را خوب جذب کند. میتوانید با پودر پسته و گردو تزیین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن