مافین ها

طرز تهیه مافین سیب و استروسل دارچین خوشمزه و عالی

این مافین‌ سیب دارچینی، مرطوب و لطیف بوده و  با رویه دارچینی کره‌ای است که پر از تکه های سیب بوده و یک صبحانه عالی برای پاییز است!

مواد لازم:

برای تاپینگ دارچینی استروسل

  شکر1/2 پیمانه یا (104 گرم)
 آرد  1/3 پیمانه یا (43 گرم)
 دارچین آسیاب شده  1/2 1قاشق چایخوری
 کره بدون نمک 1/4 فنجان یا (56 گرم)

برای مافین سیب

 آرد   3/4 1 پیمانه یا (228 گرم)
 بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 جوش شیرین 1/8 قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری 
 نمک 1/2 قاشق چایخوری
 کره بدون نمک 1/4 پیمانه یا (56 گرم)
 سس سیب شیرین نشده* 1/2 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذاخوری یا (153 گرم)

اگر سس سیب ندارید و واقعا نمی خواهید از آن استفاده کنید، می توانید آن را جایگزین 1/4 پیمانه روغن نباتی و 6 قاشق غذاخوری خامه ترش کنید. با این حال، طعم اصلی را نخواهد داشت.

 شکر قهوه ای روشن 1/2 پیمانه یا (112 گرم)
 شکر 1/4 پیمانه یا (52 گرم)
 تخم مرغ بزرگ 1 عدد
 عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
 سیب پوست کنده و خرد شده (حدود 2 سیب متوسط) (220 گرم)

طرز تهیه:

فر را با دمای 200 درجه  سانتی گراد گرم کنید. قالب مافین را با کپسول بپوشانید. 
شکر، آرد و دارچین را مخلوط کنید.
کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود و کنار بگذارید.

برای درست کردن مافین  آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را در یک کاسه ​​با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره ذوب شده، سس سیب و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مواد خشک را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. بیش از حد مخلوط نکنید. 

خمیر بیش از حد مخلوط شده، مافین های با بافت سفت می دهد. به محض اینکه همه چیز خوب با هم ترکیب شد، با لیسک مواد را مخلوط کنید.

سپس سیب ها را به آرامی داخل آن بریزید. این تضمین می کند که بافت مافین ها درست باشد.

حدود 3/4 کپسول مافین را پر کنید و رویه خرده نان را بین مافین ها تقسیم کنید و روی مافین ها بریزید.

قالب مافین را بیش از حد پر نکنید: این کار می‌تواند باعث شود که مافین‌ها از قالب سرریز شوند و در نهایت  وسط آن فرو رود.

باید 12 عدد مافین تهیه کنید.

مافین ها را حدود 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید 3-5 دقیقه خنک شود، سپس به یک توری خنک کننده منتقل کنید. 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن