آموزش کیکآموزش گاناشکیککیک پزی

چگونه گاناش درست کنیم؟

گاناش چیست؟

🔸گاناش نوعی کرم شکلاتی است که در تهیه کیک ها و دسر ها از آن استفاده می شود و ترکیب خامه و شکلات تشکیل می شود.بسته به نسبت شکلات در گاناش غلظت آن متفاوت است.

🔸برای تهیه گاناش می توان از شکلات معمولی، شکلات شیری و یا شکلات تلخ با درصد های مختلف استفاده کرد.

🔸گاناش شکر ندارد پس شیرینی شکلات،تنها عامل شیرین کننده گاناش است.

🔸زمانی که میزان شکلات 2 برابر خامه باشد، گاناش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور کیک را خواهد داشت.

🔸وقتی میزان شکلات و خامه برابر باشد از گاناش به عنوان روکش استفاده می شود.

🔸 زمانی که میزان شکلات نصف خامه باشد، از گاناش به عنوان سس استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه گاناش

شکلات 500 گرم

خامه صبحانه 200 گرم

طرز تهیه:

  1. شکلات هم دما شده با محیط را روی حرارت غیرمستقیم بن ماری کنید.(اگر شکلات در یخچال بوده، چند ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید)
  2. شکلات را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی از دما بیفتد.
  3. خامه را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  4. گاناش را در دمای محیط قرار داده تا کاملا سرد شده و به غلظت مورد نظر برسد.
  5. این گاناش برای کاور کیک زیر فوندانت مناسب است.

نکته:

  1. هنگامی که گاناش خنک شد  می توان از آن استفاده کرد.
  2. اگرگاناش سفت شد آن را روی حرارت بن ماری کنید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
  3. برای سس شکلاتی روی کیک، نسبت شکلات و خامه یک به یک می باشد. حتی می توانید  مقدار خامه رو بیشتر کنید.
  4. برای فیلینگ داخل کیک و کیک هایی که با کاور گاناش سرو می شوند، نسبت شکلات به خامه یک به یک برای هوای سرد و یک و نیم به یک برای هوای گرم و معتدل است.
  5. برای کاور کیک زیر فوندانت، نسبت شکلات به خامه دو به یک. البته موقعی که هوا خیلی سرد باشه می تونید کمی خامه رو بیشتر کنید.
  6.  مقدار شکلات و خامه قانون خاصی ندارد و می توانید با توجه به نیاز و شرایط مقدارآن را تغییر دهید.

گاناش

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن