کاپ کیککیک پرتقالی با سس مخصوصکیک عصرانه

طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی شکلاتی خانگی با طعمی فوق العاده و بافتی بینظیر

کاپ کیک شکلاتی  و مرکبات بهترین و بینظیر ترین ترکیب از نظر طعم است.

ترکیب شکلات و پرتقال طعمی رویایی داشته و مورد پسند طرفداران شکلات است.

 

مواد لازم کاپ کیک:

 کیک شکلاتی فاج،(به دستور سایت مراجعه کنید)

 تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق 3 عدد
 روغن مایع ¼ پیمانه
 آب 1 لیوان
 آب پرتقال تازه ¼ پیمانه
 پوست پرتقال تازه 1 قاشق چایخوری
عصاره پرتقال ½ قاشق چایخوری 
 عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری

گاناش فراستینگ

خامه   ½ 1 پیمانه
 شکلات چیپسی نیمه شیرین 340 گرم
 عصاره پرتقال 1 قاشق چایخوری
 عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری

گارنیش

اسپرینکل شکلاتی
پوست پرتقال تازه
یک تکه کوچک پرتقال تازه

طرز تهیه:

 

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 قالب استاندارد مافین را با 24 کپسول کاغذی کاپ کیک بپوشانید.

در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن دستی با سرعت متوسط، مخلوط کیک فاج شکلاتی، تخم مرغ، روغن مایع، آب، آب پرتقال تازه ، پوست پرتقال، عصاره پرتقال و عصاره وانیل را به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که خمیر به دست بیاید، هم بزنید. 

خمیر کاپ کیک را به طور مساوی بین 24 فنجان مافین تقسیم کنید.

حدود ⅔ قالب پر باشد.
کاپ کیک ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید.

 کاپ کیک ها را قبل از فراست کردن کاملا خنک کنید.

می‌توانید با حرارت دادن خامه غلیظ در یک قابلمه کوچک یا کاسه قابل استفاده در مایکروویو  فراست گاناش درست کنید. مراقب باشید که خامه نسوزد.

خامه داغ و غلیظ را روی شکلات چیپسی های نیمه شیرین در یک کاسه بزرگ بریزید تا شکلات ها ذوب شود. 

به شکلات ذوب شده، عصاره پرتقال و وانیل را اضافه کنید.

شکلات چیپسی های ذوب شده را با همزن بزنید تا گاناش براقی صاف داشته باشید.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا گاناش کاملا سفت شود.

ممکن است 2 تا 3 ساعت طول بکشد تا گاناش کاملاً سفت شود.

با استفاده از همزن دستی، با سرعت متوسط به بالا، گاناش را به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که مایه گاناش سبک و پف دار و سفت شود، بزنید و با ماسوره روی کاپ کیک را تزیین کنید.

می توانید با پاشیدن اسپرینکل، پوست پرتقال تازه و/یا یک قسمت کوچک پرتقال تازه تزئین کنید.

 

 

نکته مهم:

می توانید گاناش شکلاتی را  48 ساعت قبل درست کنید. 

موقع استفاده اجازه دهید گاناش شما 30 تا 45 دقیقه در دمای اتاق بماند تاکمی نرم شده و بتوانید فرم دهید و تزیین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن