تیرامیسو

طرز تهیه کیک لایه ای تیرامیسو کدو حلوایی خوش بافت

 تیرامیسو ی کدو حلوایی کیکی با لایه‌هایی از کیک کدو حلوایی مرطوب، فیلینگ تیرامیسو،  اسپرسو و ماسکارپونه است.

این کیک لایه‌ای تمام مواد لازم تیرامیسو را دارد اما لیدی فینگرها با کیک کدو حلوایی جایگزین شده است. ترکیب کدو تنبل و تیرامیسو خیلی خوبه!

هم کیک کدو حلوایی و هم تیرامیسو دسرهایی هستند که برای یک موقعیت خاص یا در پایان یک غذای عالی مناسب هستند، بنابراین ترکیب آن ها فوق العاده است.

 کیک کدو حلوایی

کره بدون نمک هم دمای اتاق 3/4 پیمانه معادل (168 گرم) 
شکر  1/2 1 پیمانه معادل (310 گرم) 
 عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
 روغن نباتی 3 قاشق غذاخوری معادل (45 میلی لیتر)
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
سفیده تخم مرغ بزرگ 1 عدد 
 آرد همه منظوره  1/2 2 پیمانه معادل (325 گرم)
 بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری معادل (8 گرم)
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری 
 نمک 1/2 قاشق چایخوری
 دارچین آسیاب شده  ½ 1 قاشق چایخوری  معادل (5 گرم)
 جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
 میخک 1/8 قاشق چایخوری
 پوره کدو تنبل  3/4 1 پیمانه  معادل (406 گرم)

 تیرامیسو

 زرده تخم مرغ بزرگ 6 عدد
شکر 3/4 پیمانه معادل (155 گرم).
پنیر ماسکارپونه دمای اتاق 3/4 پیمانه (170 گرم) 
 خامه فرم گرفته  1 پیمانه (240 میلی لیتر)

مخلوط اسپرسو

 آب داغ 1/2 پیمانه (120 میلی لیتر)

 پودر قهوه اسپرسو فوری 2 قاشق غذاخوری معادل (10 گرم)

فراستینگ ماسکارپونه
 پنیر ماسکارپونه، نرم شده 3 پیمانه معادل (678 گرم)
 پودر قند الک شده 3 1/2 3 پیمانه معادل (403 گرم)

طرز تهیه:

برای درست کردن کیک:

فر را با دمای  175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سه قالب کیک  (20 سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره های آن را چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با سرعت متوسط ​​به مدت 3 تا 4 دقیقه  بزنید تا رنگ آن روشن و پفی شود.
عصاره وانیل و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.
تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را در دو مرحله اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

در صورت نیاز، کناره های کاسه را با لیسک بردارید و مجدد هم بزنید تا مطمئن شوید که همه چیز با هم ترکیب شده است.

مواد خشک را با هم مخلوط شوند.

نیمی از مخلوط آرد را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

پوره کدو تنبل را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط آرد باقیمانده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

 خمیر غلیظ خواهد شد.

خمیر را به طور مساوی بین قالب های کیک آماده شده تقسیم کنید.

به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان قرار داده شده در وسط کیک تمیز در آید در فر بپزد.
کیک ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.

برای تهیه فیلینگ تیرامیسو:

زرده تخم مرغ و شکر را در بالای یک کتری یا قابلمه آب در حال جوشیدن قرار داده و مخلوط کنید.

 اجازه ندهید آب بجوشد. برای اطمینان از اینکه بخار باعث پختن تخم مرغ ها نمی شود، گه گاه کاسه را بلند کنید تا بخار خارج شود.

حدود 7 تا 10 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوط رنگ روشن و شکر حل شود.

دمای مخلوط باید به حدود (68 درجه سانتیگراد) برسد.

دقت کنید اگر مخلوط شروع به غلیظ شدن کرد و زرد تیره تر شد، بیش از حد پخته شده است.

بعد از اتمام، زرده ها را با همزن بزنید تا کمی روشن و به رنگ زرد کمرنگ در بیاید.

پنیر ماسکارپونه را در یک کاسه ریخته، سپس حدود 1/3 زرده ها را به پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و آنها را با احتیاط به هم بریزید. زرده‌های تخم‌مرغ باقی‌مانده را اضافه کنید و به آرامی داخل مخلوط پنیر بریزید تا مخلوط شود، مراقب باشید که  مخلوط زرده‌ها و پنیر ماسکارپونه را بیش از حد مخلوط نکنید.

خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
خامه فرم گرفته را با احتیاط داخل مخلوط ماسکارپونه بریزید و ابتدا حدود 1/3 خامه فرم گرفته را داخل مخلوط ماسکارپونه بریزید. باقیمانده خامه فرم گرفته را با احتیاط داخل مخلوط ماسکارپونه بریزید و مخلوط کنید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده شود.

 

 

 

 

 

 

 

برای تهیه فراستینگ:

پنیر ماسکارپونه، پودر قند را با هم مخلوط کنید و با سرعت کم هم بزنید تا یکدست شود.

پنیر ماسکارپونه را زیاد مخلوط نکنید. فراستینگ را در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود.

برای مونتاژ:
با یک چاقوی دندانه دار روی کیک را برش بزنید.
مواد لازم برای مخلوط اسپرسو را با هم ترکیب کنید.
اولین لایه کیک را روی تخته سرو قرار دهید.
4-5 قاشق غذاخوری از مخلوط اسپرسو را روی لایه کیک بریزید.
دور تا دور کیک را با ماسکارپونه فراست کنید.
وسط کار را با حدود 1/3 از فیلینگ تیرامیسو پر کنید، سپس به صورت یک لایه صاف پخش کنید.
لایه دوم کیک را روی فیلینگ قرار دهید، سپس مراحل را تکرار کنید تا لایه های کیک تمام شود.

روی کیک را با فراستینگ ماسکارپونه بپوشانید و در صورت تمایل کمی کاکائو روی کیک بپاشید.

قسمت بیرونی کیک را با لایه نازکی از فراستینگ ماسکارپونه کاور کنید و دورآن را با ویفر لوله ای بپوشانید.

 کیک باید تا زمان سرو در یخچال بماند. 

نحوه نگهداری کیک:
این کیک باید در یخچال نگهداری شود. از نگهداری طولانی مدت آن در دمای اتاق خودداری کنید زیرا فراست ماسکارپونه نرم می شود. باید ظرف 3 تا 4 روز مصرف شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن