آموزش حلوا سنتیحلواشیرینی ماه رمضان

حلوای سه رنگ مجلسی خوشمزه

حلوا سه رنگ مجلسى

براي اين حلوا از سه لايه حلوا استفاده می کنیم ،پسته اى،شكلاتي و نخودچى.
.
 مواد لازم براي لايه پسته اى و شكلاتي 

آرد یک کیلو

پودر قند 375 گرم

روغن جامد به مقدار لازم حدودا 600 گرم 

هل به مقدار لازم

پودر پسته یک پیمانه

رنگ خوراکی در صورت تمایل

پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای لایه سوم:

آرد نخودچی نیم کیلو

پودرقند 200 گرم

روغن جامد 250 گرم

هل به مقدار لازم

طرز تهیه:

يك كيلو آرد  را تفت داده تا تغییر رنگ دهد. سپس آن را الک کرده  و 350 گرم پودر قند را اضافه کنید. روغن جامد را داغ کرده  و کم کم به ارد اضافه کرده تا شل و روان نشود تا حدی که بتوانید با قاشق پهن کنید کافی است.

هل را اضافه کرده و مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر پسته و در صورت تمایل کمی رنگ سبز خوراکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برای قسمت شکلاتی دو قاشق پودر کاکائو را اضافه کنید.

 

براي لايه سوم آرد نخودچی را تفت داده تا عطرش بلند شود.  تابه را از روی حرارت برداشته، 250 گرم روغن جامد آب کرده ی داغ را اضافه کنید، سپس 200 گرم پودر قند را افزوده و سریع هم بزنید. پودر هل را نیز اضافه کنید.

کف قالب 30 در 40 را کاغذ روغنی  انداخته و حلوا ها را به ترتیب پسته ای، شکلاتی و نخودچی روی هم بریزید.

توجه کنید بعد از ریختن هر لایه حلوا در قالب اجازه دهید حلوا خودش را بگیرد.

بعد از خنک و بسته شدن به دلخواه برش بزنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن