آموزش شیرینیبیسکوئیت ها

چگونه رویال آیسینگ تهیه کنیم؟

آیسینگ چیست؟
روکش سفت و شیرین که با رنگها متفاوت روی انواع بیسکویت یا فوندانت زده می شود.
مواد اصلی تشکیل دهنده آیسینگ سفیده تخم مرغ و پودر شکر است.
سفیده تخم مرغ بدلیل داشتن پروتئین بیشتر بهتر فرم میگیرد، ولی می توان بجای سفیده از پودر سفیده تخم مرغ یا پودر مرنگ هم استفاده کرد.
 مصرف تخم مرغ خام باعث بیماری سالمونلا می شود که یه نوع مسمومیت غذایی بشمار می آید که در خانومای باردار و کودکان و افراد مسن بیشتر بروز می کند.

بنابراین توصیه می شود برای تهیه ی بیسکوئیت هایی که جنبه ی تزئینی ندارد حتما از سفیده تخم مرغ  پاستوریزه استفاده کنید.

 آیسینگ 3  غلظت متفاوت دارد :

  • سفت یا غلیظ
  • مدیوم یا متوسط
  • روان یا flooding

 در تهیه ی بیسکوئیت های آیسینگی نوع آیسینگ سفت و روان بیشترین کاربرد را دارند.
بهتر است ابتدا  آیسینگ غلیظ درست کنید و سپس با اضافه کردن کمی آب غلظت های مورد نظر  را بدست بیاورید.

از آیسینگ غلیظ یا سفت برای دور گیری طرح استفاده می شود و برای پر کردن داخل طرح ها از نوع روان یا شلاستفاده می شود.
آیسینگ سفت  شبیه خامه فرم گرفته بوده یعنی جای پره های هم زن روی آیسینگ می ماند.
نوع روان دارای غلظتی است که اگر روی مواد خط کشیده شود بین 12 تا 16 ثانیه محو می شود.
غلظت مدیوم حد وسط این دو غلظت می باشد.

 بیسکویت مورد مصرف  باید سطح صافی داشته باشه که کار تمیز دربیاد. هر نوع بیسکوئیتی قابل استفاده بوده، و هر چه شکر آن کمتر باشد بهتر است. 
برای بیسکویت هایی که فقط جنبه تزیین دارند یا قرار است دوام بیشتری داشته باشند می توانید از بیسکوئیت زنجبیلی یا بته جقه  استفاده کنید.
برای بیسکویت با طعم بهتر و لطیف تر هم می توانید از دستور بیسکویت برگهای پاییزی ولی بدون رنگ استفاده کنید.

          رویال آیسینگ غلیظ

رویال آیسینگ سفت  استاد مریم صباغی

سفیده تخم مرغ 1 عدد یا در حدود 30 گرم
پودر تارتار 1/8 قاشق چایخوری
پودر شکر الک شده و از حریر گذرانده شده 150 گرم

با این مقدار شکر سفت‌ترین نوع آیسینگ درست می شود،اگر به آن سفتی مورد نظر نرسید مجاز به اضافه کردن حدود 50 گرم پودر شکر اضافی هستید.

طرز تهیه :

۱. در یک ظرف کاملاً تمیز و خشک سفیده تخم مرغ  را کمی هم زده تا از لخته بودن  دربیاید.

۲. شکر قنادی یا شکر آسیاب شده را با تارتار الک کرده به سفیده تخم مرغ اضافه می‌کنیم. 

۳. مواد را مرتب هم زده تا رویال آیسینگ بر سر همزن بصورت قله در بیاید.

رویال آیسینگ را می‌توان در ظرف کاملاً سربسته به مدت سه روز نگهداری کرد.

(رویال آیسینگ تهیه شده با پودر مرنگ را می توان  به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کرد)

نکته: در صورت نداشتن تارتار می توانید به همان میزان از آبلیموی تازه استفاده کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن