آموزش پخت ناننان رمضاننان ها

طرز تهیه نان دارچینی و شکلات بسیار خوشمزه با دستور پخت فوق العاده

 

نان رول دارچین و شکلات یکی از بهترین و پر طرفدارترین نان هاست.

این نان بسیار خوشمزه مناسب وعده صبحانه و عصرانه کودکان بوده و وجود دارچین در ساختار آن برای بهبود دردهای عضلانی و عملکرد قلب به دلیل گردش مناسب خون بسیار مفید است.

مواد لازم خمیر 
آرد  ۵۰۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
ماست ۸۰ گرم
شیر خشک ۲۵ گرم
نمک. ۵ گرم
مخمر ۱۰ گرم
کره ۴۰ گرم

مولد میانی:

شکر. ۵۰ گرم
شکر قهوه ای. ۵۰ گرم
دارچین. ۲۰گرم
پودر کاکائو. ۱۵گرم

کره برای روی خمیر به مقدار لازم

طرز تهیه:

مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

سپس شیر و ماست را اضافه کنید و ورز دهید.

وقتی خمیر صاف و یکدست شد کره را اضافه کنید و مجدد ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی ایجاد شود.

خمیر را به مدت یک ساعت استراحت دهید.

در این فاصله تمام مواد میانی را مخلوط کنید.

بعد از یک ساعت روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید.

روی خمیر کره بمالید و مواد میانی را روی خمیر بریزید.

خمیر را از طول رول کنید و با کاتر برش بزنید.

رول ها را با فاصله در قالب چرب شده قرار دهید و اجازه دهید نیم ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

دمای پخت بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه
بعد از پخت، پودر قند روش الک کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن