آموزش کیککیککیک پزیکیک خرمالوکیک عصرانه

کیک خرمالو با استروسل گردو و دارچین

کیک خرمالو با استروسل گردو و دارچین

مواد لازم :استروسل دارچین و گردو

گردو نصف پیمانه
ارد ‌نصف پیمانه
شکر قهوه ای فشرده نصف پیمانه
دارچین نصف قاشق غ
کره سرد ۴۰ گرم

مواد لازم کیک خرمالو
ارد ۳ و۱/۴پیمانه
بکین پودر ۱و۱/۴ قاشق چ
جوش شیرین ۱و۱/۴ قاشق
نمک ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱قاشق چایخوری
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
شکر ۱و۱/۲پیمانه
تخم مرغ درست ۲ عدد
خرمالو پوره شده یک پیمانه
وانیل ۱/۴قاشق چ
خامه ترش ۱و۱/۴ پیمانه

نکته: خامه ترش ( مقدار مساوی ماست و خامه صبحانه است)

 ابتدا ماست را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نباید بجوشد بعد خامه صبحانه را اضافه کرده و هم بزنید .سپس زیر شعله را خاموش کرده تا مایع خنک شود)

طرز تهیه:
گردو را داخل میکسر ریخته و چند پالس بزنید. سپس ارد و شکر قهوه ای را نیز اضافه کرده و آنها را هم با گردو چند پالس زده و در آخر کره سرد را اضافه کنید.
مواد حالت گلوله گلوله میشود. سپس مواد را داخل یخچال قرار دهید.

کره وشکر را داخل ظرف بریزید. حدود سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود

 تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را جداگانه ۳۰ ثانیه بزنید.

وانیل و پوره خرمالو را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

 ارد و بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و نمک را مخلوط کرده و سه بار با هم الک کنید.

 مواد اردی و خامه ترش را به تناوب به مواد اضافه کنید.

به این صورت که ارد را در ۳ مرحله و خامه ترش را در ۲ مرحله به تناوب اصافه کنید و هر بار در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

و در آخر هم گردو های خرد شده را اضافه کنید

مواد را با لیسک هم بزنید

یک قالب میان تهی را انتخاب کنید و آن را با روغن جامد چرب کنید و سپس ارد پاشی کنید.
ظرف را بتکانید تا اضافات ارد از قالب خارج شود

مواد را داخل قالب بریزید.

سپس استروسل که آماده کرده بودید روی کل مواد ریخته و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت۵۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید.

نکته: بعد از پخت کیک اجازه دهید یک ساعت کیک درون قالب بماند و خنک شود بعد از قالب خارج کنید.
نکته:این کیک به دلیل داشتن پوره خرمالو بافت نرمی دارد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن