آموزش پخت ناننان رمضاننان صبحانهنان ها

طرز تهیه نان دارچینی سوئدی بسیار خوش بافت و خوشمزه

نان دارچینی سوئدی با رول دارچینی آمریکایی متفاوت می کند
اولین تفاوت اضافه کردن هل است. هل، ادویه ای است که  آرامش بخش و معطر است.
تفاوت دیگر این است که در نان دارچینی سوئدی از ماست استفاده نمی شود.
نان دارچینی سوئدی معمولاً دارای شکر است.

مواد لازم برای تهیه نان دارچینی
برای درست کردن خمیر نان

آرد همه منظوره/آرد نان:  390 گرم
شیر گرم 1/2 پیمانه یا 120 میلی لیتر؛ اگر نمی خواهید شیر اضافه کنید، می توانید به جای آن از آب معمولی استفاده کنید.
آب گرم 1/2 پیمانه یا 120 میلی لیتر
کره بدون نمک (نرم شده) 1/4 پیمانه یا 57 گرم
شکر 2 و 1/2 قاشق غذاخوری یا 32 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری یا 6 گرم
مخمر (مخمر خشک فوری / فعال) 1 قاشق چایخوری یا 3 گرم

برای فیلینگ

شکر قهوه ای نرم  1/2 پیمانه یا 90 گرم
کره بدون نمک (نرم شده) 1/4 پیمانه یا 57 گرم
پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری یا 5 گرم
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری یا 2 گرم

برای لعاب (اختیاری)
آب: 1/4 پیمانه / 60 میلی لیتر
شکر (قهوه ای یا سفید): 5 قاشق غذاخوری یا 60 گرم

طرز تهیه:

1. خمیر نان را آماده کنید
در یک کاسه شیر گرم و آب، شکر، نمک، مخمر و کره نرم شده را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

مطمئن شوید که همه مواد در دمای اتاق هستند و شیر و آب باید ترجیحاً گرم (نه داغ) باشد.

سلول های مخمر اگر در دمای بالا (130 فارنهایت و بالاتر) باشد می میرند و در محیط سرد (کمتر از 70 درجه فارنهایت) عملکرد آن کند می شود.

سپس آرد را به این مخلوط اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرمی تشکیل شود.

اگر خمیر را با دست ورز می دهید، خمیر را روی یک سطح کار تمیز قرار دهید و خمیر را چند دقیقه (6 تا 8 دقیقه) ورز دهید تا خمیر صافی به دست آید.

خمیر ممکن است در ابتدا چسبناک به نظر برسد، اشکالی ندارد (اینطوری باید باشد).

ممکن است وسوسه شوید که آرد بیشتری اضافه کنید، اما این کار را نکنید. خمیر در حدود 5 دقیقه ورز دادن جمع می شود.

آن را به شکل یک توپ درآورید؛ سپس روی آن را با یک کاسه یا حوله آشپزخانه بپوشانید و خمیر را به مدت سی دقیقه استراحت دهید.

این کار باعث می شود خمیر چند دقیقه بماند تا پایه های گلوتن شل شوند.

این استراحت باعث می شود که خمیر ما در حالی که خمیر را به شکل یک ورقه مستطیلی نازک در می آوریم، از برگشت زیاد خمیر به عقب جلوگیری کند.

2. نان های دارچینی سوئدی را تقسیم کرده و شکل دهید.
بنابراین برای مرحله بعدی شکل دادن به رول ها، ابتدا باید خمیر را به ورقه نازک در بیاورید.

خمیر را به اندازه 50  در25 یا 55 در 30  سانتی‌متر پهن کنید. خمیر را یه سه قسمت علامت گذاری کنید.

کره بسیار نرم را روی 2/3 سطح  علامت گذاری شده بمالید.

شکر و ادویه ها را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.

مخلوط شکر قهوه ای و ادویه های دارچین و هل عطر خاصی به نان دارچینی سوئدی می دهد.

سپس تا حد امکان روی کره  بپاشید.

سپس از آن علامت ها به عنوان راهنما استفاده کنید تا خمیر را به آرامی در یک سوم روی خودش تا کنید،

خمیر را مانند شکل در اورید.

لبه خمیر را کمی کوتاه کنید تا مستطیل یکدست شود،

سپس با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز خمیر را از طول به صورت نوارهایی به عرض 3 سانتی متر برش دهید. من آن را به 10 نوار مساوی تقسیم کردم.

مجدداً هر نوار را به دو قسمت تقسیم کنید.

یک نوار از خمیر را بردارید و یک سر آن را با دست بگیرید.

سپس دو سر را کمی بپیچانید و سپس بچرخانید و گره بزنید.

در حین شکل دادن، به خاطر داشته باشید که آنها را محکم نچرخانید، زیرا به مقداری فضا نیاز دارند تا در حین سفت کردن و پختن، باز شوند.

اطمینان حاصل کنید که انتهای آن به هم چسبیده باشد زیرا در غیر این صورت هنگام پخت باز می شود.

قالب را با کاغذ روغنی پوشانده  و خمیرها را به آن  منتقل کنید.

روی ظرف را با نایلون بپوشانید و  یک ساعت اجازه دهید تا رول ها  پف کنند.

روی نان های دارچینی فرم گرفته  را رومال کنید.

 

روی آن را با مقداری شکر بپاشید (اختیاری).

سپس آنها را در دمای 200 سانتیگراد به مدت 14-16 دقیقه بپزید.

از آنجایی که این نان‌های دارچینی چندین لایه خمیر دارند، بخار می‌تواند به راحتی از بین نان‌ها عبور کند. بنابراین سریع پخته می‌شود.

پختن در دمای بالا برای مدت زمان کمتری نان سوئدی  را بسیار نرم و پف می‌کند.

اجازه دهید نان های دارچینی به مدت 2-3 دقیقه خنک شوند.

در حالی که رول ها هنوز گرم هستند، روی آن را با مقداری شربت بریزید.

برای تهیه شربت در یک قابلمه 60 گرم یا 5 قاشق غذاخوری شکر و 60 میلی لیتر یا 1/4 فنجان آب اضافه کنید.

بجوشانید تا حالت  کمی غلیظ شود.

از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

نحوه نگهداری رول دارچین سوئدی

این رول های دارچینی خانگی را می توان تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کرد. آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

من به شما توصیه می کنم که رول ها را چند ثانیه در مایکروویو یا به مدت 7 تا 10 دقیقه  یا در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (درست قبل از سرو) گرم کنید تا طعم و لطافت آن حفظ شود.

شما می توانید این نان را شب قبل آماده کرده و صبح زود بپزید.

نحوه نگهداری در شب و پخت در صبح به صورت زیر است:

خمیر را  آماده کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا یک شب ور بیاید.

روز بعد خمیر را بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد (اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای اتاق بماند) و سپس خمیر را پهن کرده، فیلینگ کنید، شکل دهید،  و رول ها را بپزید. 

آنها می توانند تا 24 ساعت در یخچال بمانند.

هر چه بیشتر آنها را در یخچال نگهداری کنیم، احتمال اینکه فیلینگ نرم شود و از رول ها خارج شود بیشتر می شود.

نکات:

آیا می توانم تخم مرغ را در این دستور نان دارچینی اضافه کنم؟
بله، می توانید تخم مرغ را در این نان دارچینی اضافه کنید.

 بنابراین در این دستور نان دارچینی، اگر می خواهید 1 تخم مرغ اضافه کنید، فقط از 64 میلی لیتر آب استفاده کنید.

آیا می توانم رول های دارچینی شکل گرفته را فریز کنم
بله، شما می توانید. 

بعد از اینکه رول ها را به 12 قسمت مساوی تقسیم کردید و داخل سینی پخت قرار دادید. ظرف را با یک پلاستیک فریزر پوشانده و سپس مستقیماً به فریزر  انتقال دهید. (قبل از پروفر).

وقتی خواستید رول‌های دارچینی را بپزید، قالب را از فریزر در آورده. بگذارید رول‌ها به دمای اتاق برسند و بعد پف کنند.

حدود 2 ساعت و 15 دقیقه طول می کشد تا رول‌ها پف کنند.(قابل مقایسه با حالت اولیه قبل فریزر نیست).

3 دلیل اصلی که ممکن است باعث خشک و/یا متراکم شدن رول ها شود، این است

اضافه کردن بیش از حد آرد
پخت بیش از حد

ضخیم کردن خمیر

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن