سس تافیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

آمورش سس کارامل

سس کارامل

مواد لازم:

شکر سه چهارم لیوان

کره 50 گرم

خامه 200 گرم

نمک یک دوم ق چ

طرز تهیه:

شکر را روی حرارت قرار داده تا آب شود.

در ظرف دیگر کره و خامه را ریخته و روی حرارت قرار داده تا کره آب شود. 

نمک را اضافه کنید.

مخلوط خامه و کره را به شکر آب شده اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

سس کارامل اماده است.

پ. ن: مقدار نمک از یک دوم ق چ به یک چهارم ق چ کاهش یاید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن