آموزش شیرینیبسکوئیت هابیسکوئیت هاشیرینی خانگیشیرینی ها

آموزش بیسکوئیت اورئو استاد تختی

بیسکوئیت اورئو خانگی

مواد لازم:
کره همدماي محیط 100 گرم (کره حیوانی یا ترکیب کره گیاهی و حیوانی)؛
شکر سفید 100 گرم؛
نمک نوك ق چ؛
تخم مرغ درشت 1 عدد؛
ارد قنادي 175 گرم ( ممکن است به مقدار بیشتري نیاز شود)؛
پودر کاکائوي تیره 25 گرم (میتونید مقداري از از آن را کم کنید و به همان میزان به اردتان اضافهکنید)؛

مواد فیلینگ:
کره نرم 40 گرم
پودر شکر الک شده 100 گرم
اسانس وانیل نصف ق چ

طرز تهیه:
تمام مواد را از قبل در دماي محیط بگذارید تا همدماي محیط شوند.
کره نرم و شکر و نمک را با دور تند همزن برقی دو دقیقه بزنید تا کرمی شود.
تخم مرغ را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید (حدود 30 ثانیه کافیست).
ارد و پودر کاکائو را از قبل الک کنید و به مواد اضافه کنید.
چون نوع اردها با هم متفاوت است همواره در تهیه شیرینیها و بیسکوییتها، مقداري از ارد را نگه دارید و اگر لازم شد در انتها به آن اضافه کنید. باید خمیر نرم و لطیفی داشته باشید که به دست تمیز نچسبد. اگر لازم شد میتوانید مجددا با دقت، مقداري ارد اضافه کنید.

خمیر را جمع کنید اما مراقب باشید که زیاد ورز ندهید. چون خمیر به روغن می افتد و بیسکوییتهایتان بعد از پخت، سفت میشود.

خمیر را در یک نایلون به صورت دیسک دراورید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس خمیر را میان بین دو تکه نایلون به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز کنید و با کاتر گرد (کاتر 3 الی 4 سانتی) یا هر کاتر دلخواهی خمیر را برش بزنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید با کمی فاصله، بگذارید.

سینی را ده دقیقه در یخچال استراحت دهید و بعد در فر از قبل گرم شده با دماي 175 الی 180 درجه سانتیگراد (این دما براي فر گازي است) به مدت تقریبی 10 الی 12 دقیقه بگذارید.

بیسکوییتها زمانی اماده اند که روي آنها براق نباشد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شوند و زیر آنها کمی برشته شود.
سپس بیسکوییتها را روي توري فلزي بگذارید تا خنک شوند.
اکنون کرم میانی را آماده کنید و مابین هر دو عدد بیسکوییت، پایپ کنید.

براي تهیه کرم میانی، کره ي همدماي محیط و اسانس را حدود یک دقیقه بزنید تا کرمی شود. پودر قند را نیز اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. کرم ما امادست.
با این دستور حدود 95 الی 100 عدد بیسکوییت تکی خواهید داشت.
بیسکوییتها را میتوانید در ظرف دربسته به مدت ده روز در یخچال یا به مدت سه ماه در فریزر نگهداري کنید.
بهتر است بیسکوییتها را بدون کرم، فریز کنید و در زمان لازم، مابین آنها کرم بزنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن