آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا مدرن

آموزش حلوای بوتیکی زنجبیلی

حلوای بوتیکی زنجبیلی

مواد لازم:

آرد یک و یک چهارم پیمانه سر صاف

پودر قند 65 گرم

کره 50 گرم

روغن مایع 2 الی 3 ق غ

زنجبیل یک و نیم ق غ

پودر هل یک ق چ

پودر پسته 15 گرم(به دلخواه)

طرز تهیه:

آرد را بیست دقیقه با حرارت کم تفت دهید.

کره را اضافه و هم بزنید.

روغن مایع را کم کم اضافه کرده تا حلوا جمع شود.

مواد را از روی حرارت برداشته تا از داغی بیفتد سپس پودر قند را اضافه کنید.

بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید.

حلوای آماده شده را در قالب سلیکونی ریخته و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن