آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک باقلوا با بافتی بی نظیر

کیک باقلوا

مواد لازم 

آرد 3 پیمانه معادل 390 گرم

کره 1/2 پیمانه معادل 113 گرم
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 پیمانه معادل 200 گرم

روغن مایع نصف پیمانه
وانیل پودری 1/2 قاشق چای خوری
شیر 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری

مواد بین لایه ها:
گردو (یا هرمغز دیگر) خرد شده 1 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری

شربت
 شکر 2 پیمانه
 آب 2 پیمانه
 آبلیمو 2 قاشق چای خوری

زعفران درصورت تمایل

مقدار شربت مورد نیاز برای روی کیک 1/5 پیمانه می باشد.

طرز تهیه:

  1. آرد و بکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم مخلوط کنید.
  2. برای تهیه ی مواد بین لایه های کیک، گردوی خرد شده (یا هر مغز دیگر) را با دارچین و شکر مخلوط کنید.توجه داشته باشید که همراه مغزها از ادویه های مرتبط با هر مغز استفاده کنید(دارچین و گردو، بادام و پسته همراه با هل)
  3. تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو مقداری هم زده تا سفید و کشدار شود. 
  4. کره  نرم شده و روغن مایع را افزوده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.
  5. یک سوم از آرد را به مواد اضافه کنید.(از دور کم همزن به منظور مخلوط شدن آرد در حد کم، استفاده کنید).
  6. یک سوم از شیر رو داخل مواد کیک ریخته و با همزن دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  7. به همین ترتیب تا تمام شدن آرد و شیر کار را ادامه دهید.(یک سوم آرد، یک سوم شیر)
  8. در انتها مواد کیک را با لیسک کاملا مخلوط کنید.
  9. نصف مواد کیک  را در قالب 20 در 30  چرب و آرد پاشی شده بریزید.
  10. مواد بین لایه هارا روی کیک پخش کنید.(مواد میانی از لبه ها کمی فاصله داشته باشد)
  11. بقیه ی مواد کیک را روی مواد میانی بریزید به صورتی که مواد میانی حرکت نکند.
  12. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار داده تا روی کیک طلایی شود.
  13. بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید که کیک در قالب سرد شود.
  14. شربت گرم را بر روی کیک سرد ریخته و اجازه دهید تا خنک شود.(می توانید شربت سرد راهم روی کیک گرم بریزید)
  15. سپس برش زده و روی آن را با خلال پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.

تهیه شربت:

  1.  مواد شربت را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و شکر کاملا حل شود. 
  2. وقتی شربت کمی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و اگر مایل بودید کمی زعفران به آن اضافه کنید.

 

نکته: مقدار مناسب شربت برای این کیک یک و نیم پیمانه است. مقدار شربت بیشتر باعث تردی و خوش خوراک تر شدن کیک می شود، اما برش آن سخت است.

کیک باقلوا

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن