آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

آموزش نان دینر رول

نان دینررول

مواد لازم:

شيرولرم كمي از دماي بدن بيشتر٤٧٣گرم

خميرمايع فوري ٢٠گرم

شكر ٥٢گرم

نمك١٦گرم

كره نمك دار نرم شده ٨٠گرم

تخم مرغ دماي محيط ٢عدد

آرد همه منظوره ٧٠٠تا٧٥٠گرم

كره آبشده براي رومال بعد از پخت نونها

نان دینر رول

طرز تهيه:

شير ولرم رو با شكر مخلوط کرده، خمير
مايع فوري را روي مخلوط شير وشكر بپاشید، كمي مخلوط کرده روي ظرف رو پوشانده و اجازه دهید پنج تا هفت دقيقه استراحت كند و خمير مايع عمل آید.

كره نرم شده را به همراه تخم مرغ ونمك به مخلوط شير اضافه كرده و هم بزنید.

 

در پايان آرد را در چند مرحله اضافه کرده و آنقدر هم بزنید كه خمير از ديواره ها جداشود.

كف ظرف را مقداري چرب کنید و خمير را داخل ظرف گذاشته سلفون کشیده و با پارچه رويش را بپوشانید ودر جاي گرم استراحت دهید. (يك تا دو ساعت تا حجم خمير دوبرابر شود. )

 

بعد از استراحت كل خميررا وزن کرده
و به چونه هاي پنجاه يا هشتاد گرمي در آورید.
داخل سيني كاغذ روغني انداخته و چونه ها را با فاصله كم بچینید.
رويش را با حوله تميز پوشانده واستراحت دوم دهید تا دوباره حجم بگيرد.

 

درفر ٣٧٥درجه فارنهايت يا ١٩٠درجه سانتي گراد به مدت ١٥تا ٢٠دقيقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود.
بعد از پخت كره آب شده رو روي نونها بریزید.

پ.ن: اگر دوست داشتید می توانید روی نان ها را با زرده تخم مرغ، یک ق غ شیر، یک ق غ عسل و کمی زعفران رومال کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن