آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

آموزش نان شیر ترجمه و اجرا خانه کیک رز

آموزش نان شیر ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم:

شیر  ولرم 185 گرم

خمیر مایه فوری 3 گرم

آرد 250 گرم

شکر 30 گرم

نمک 3 گرم

کره 20 گرم

شکلات در صورت تمایل

طرز تهیه:

خمیر مایه را در شیر ولرم ریخته، ده دقیقه استراحت دهید تا پف کند.

آرد و شکر و نمک را مخلوط کنید.

خمیرمایه را اضافه کنید و با سری خمیرگیر همزن، هم بزنید.

خمیر چسبنده است. خمیر را مرتب ورز دهید تا چسبندگی آن از بین برود.

کره را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید.

چسبندگی خمیر با ورز دادن از بین می رود اما اگر خمیر  خیلی چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید.

خمیر را در ظرفی قرار داده رویش را پوشانده و در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید.

پف خمیر را گرفته و خمیر را به شکل دلخواه در آورده و در قالب چرب شده قرار دهید.

دوباره روی خمیر را پوشانده و اجازه دهید دوباره پف کند.

روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید و در فر 180 درجه به مدت 17 دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت شکلات را بن ماری کرده و روی نان بریزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

پاسخ دادن به رز لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن