آموزش دسرمجلسیبیسکوئیت هاچیزکیکچیزکیک انبهدسرکیک یخچالی

آموزش چیز کیک انبه

چیز کیک انبه

مواد لازم برای لایه اول

بیسکویت پتی بور پودر شده 125 گرم
پودر نارگیل 30 گرم
کره آب شده 100 گرم

مواد لازم برای لایه دوم

آب انبه 1 پیمانه
پنیر ماسکارپونه 2 بسته
پودر ژلاتین 1 ق س
شکر 100 گرم
آبلیموی تازه 1 ق س
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
انبه تازه یا کمپوت انبه خرد شده 1 پیمانه

 

مواد لازم برای لایه سوم

آب انبه 500 گرم
نشاسته ذرت 3 ق س
شکر 1 ق س
آب پرتقال 3 ق س

 

طرز تهیه لایه اول:

بیسکوییت پودر شده و پودر نارگیل را با کره آب شده مخلوط کرده و کف قالب کمربندی 23 سانتی متر پرس کنید و قالب را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه لایه دوم:

 آب انبه را در ظرف ریخته ژلاتین را روی آن بپاشید ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا ژلاتین حل شود سپس ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود

 خامه نرم را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد

پنیر خامه ای نرم را با شکر بزنید تا صاف و یکدست شود

آب لیمو و محلول ژلاتین را اضافه کرده خوب مخلوط کنید

خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید

انبه خورد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید

قالب را از یخچال خارج کرده و نصف مواد کرم را روی لایه بیسکوییتی بریزید و در یخچال قرار دهید

بعد از نیم ساعت باقی مواد را در قالب ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید
طرز تهیه لایه سوم:

شکر و نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و آب انبه را به تدریج اضافه کرده روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید (مواد را مرتب هم بزنید تا گلوله نشود)

بعد از اینکه مواد غلیظ شد آب پرتقال را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید

 مواد خنک را در قالب روی مواد میانی ریخته و برای یک شب در یخچال قرار دهید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

  1. من چیز کیک انبه رو درست کردم طعمش خیلی عالیه ولی متاسفانه لایه ی سوم که بانشاسته ذرت بود خیلی سفت نشد و موقع سر از روی دسرم ریخت قبلا لایه روی چیز کیکامو ژله میزدم بهتر بود .لطفا بفرمایید غلظت لایه ی سوم باید چقدر باشه

    1. سلام عزیزم. خوشحالم که از دستورات استفاده می کنید ونظراتتونو منتقل می کنید. متشکرم
      غلظت لایه سوم باید غلیظ تر از فرنی باشه. اگر دقت کرده باشید فرنی بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت تر میشه غلظت لایه سوم باید مشابه فرنی که توی یخچال قرار میگیره باشه.

      من چون لایه ژله روی چیز کیک رو نمیپسندم از این رسپی رضایت بیشتری دارم. اگر احیانا لایه سوم از نظرتون غلظتش کم بود تا یک ق چای خوری میتونید پودر ژلاتین به موادتون اضافه کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن