آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی هاکوکی ها

آموزش کوکی گل گاو زبان

کوکی گل گاو زبان

موادلازم

کره گیاهی دمای محیط رسیده 130 گرم 
شکر قهوه ای 80 گرم “اسیاب شود”
وانیل 1/8قاشق چایخوری 
دم‌کرده غلیظ گل گاو زبان ۵ ق س 
آرد حدودا 200 گرم

مواد لازم برا ی کرم شکلات
شکلات 100 گرم 
کره 50 گرم 
نوتلا یا شکلات صبحانه فرمند 110 گرم 
مقداری شکلات برای تزئین شیرینی 

طرزتهیه : کره و شکر قهوه ای اسیاب شده را باهم مخلوط کرده وانیل را اضافه کنید و باهمزن برقی حدود 1 دقیقه هم بزنید.

 گل گاو زبان را اضافه کرده و هم زده تا کاملا باهم مخلوط شوند.

آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید .چنانچه خمیر کمی چسبنده بود 2 قاشق سوپخوری آرد اضافه کنید.

البته بستگی به خمیر دارد ممکن است تا چند قاشق هم احتیاج داشته باشد.

آرد را تا جایی که خمیربه دست نچسبد و بتوان آنرا ورز داد اضافه کنید.

خمیررا روی کاغذ روغنی گذاشته روی خمیر یک کاغذ روغنی دیگر گذاشته و خمیر را پهن کنید.

روی ان کمی گل گاو زبان که با دست پودر کرده بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت 2 تا 3 میل بازکنید و کاتر بزنید و  درون سینی که چرب نباشد قرار داده و در فر  با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید. 

نکته: اگر به خمیر آرد زده و باز چسبده بود نیم ساعت درون یخچال استراحت دهید تا خمیر خودش را بگیرد .

طرز تهیه کرم شکلات:

شکلات را ذوب کرده ،کره را اضافه کنید و هم بزنید، نوتلا را هم اضافه کرده و هم بزنید .ازاین مواد بین دو شیرینی مالیده و آنها را بهم بچسبانید.
برای داخل شیرینی از مارمالاد هم میتوان استفاده کرد .

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن