برانیزکیک شکلاتی

طرز تهیه براونیز نارگیل عالی و خوشمزه

براونیز ها به تنهایی محصولات خوشمزه ای هستند که طرفداران زیادی دارند.

 حال فرض کنید نارگیل هم به آن ها اضافه شود، طعم آن بهشتی خواهد شد.

 

 مواد لازم:

 آرد 1/2 1 پیمانه
 کاکائو  هلندی 1/4 1 پیمانه
 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

 روغن نارگیل ذوب شده یک پیمانه
 شکر 1/4 2پیمانه
 عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری
 عصاره نارگیل 1 قاشق چای خوری
 تخم مرغ بزرگ کمی هم زده شده 4 عدد
 شکلات چیپسی 2 پیمانه

 پرک نارگیل2 پیمانه

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

 قالب  20 در 30 سانتی متری را چرب کنید.
 آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. 
روغن نارگیل ذوب شده را با شکر ترکیب کنید و  هم بزنید تا شکر حل شود.

تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

عصاره وانیل و نارگیل را اضافه کنید.
مواد خشک را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

شکلات چیپسی و  یک پیمانه پرک نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را در ظرف آماده شده بریزید. روی خمیر با نارگیل باقی مانده بپوشانید.

براونی ها را حدود 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید.

ظرف را از فر خارج کرده و قبل از برش و سرو روی توری خنک کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن