آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدکوکی ها

شیرینی برنجی مخصوص عید

 

شیرینی برنجی

مواد لازم

روغن 140گرم
ارد برنج 200 گرم
ارد سفید 100گرم
روغن مایع 20گرم
شکر 85گرم
اب 75گرم
تخم مرغ 1عدد
رنگ و وانیل
دانه خرفه

روش تهیه:

  1. روغن و ارد سفید را هم زده تا پوک شود. 
  2.  ارد برنج را اضافه کرده و بعد از نرم شدن روغن مایع را ریخته تا خمیر لطیفی به دست آید.
  3. در ظرف دیگری اب و شکر و تخم مرغ و وانیل و رنگ را مخلوط کرده و هم زده تا صاف شود.
  4.  مخلوط را به به خمیر اضافه کرده و با دست هم زده تا صاف شده و اب نداشته باشد.
  5. مواد را زیاد هم نزنید چون سفت می شود.
  6. خمیر را ماسوره زده روی آن مهر زده و خرفه پاشیده و در فر 150 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.

 

نکته:

      می توان از روغن اصیل و یا نصف روغن اصیل و نصف روغن صاف استفاده کرد.

      روغن مصرفی حتما جامد باشد.

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن