آموزش شیرینیبیسکوئیت هاشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عید

طرز تهیه بیسکوئیت نواری زعفرانی استاد صالحه دردایی

بیسکوئیت نواری زعفرانی 

مواد لازم :

کره یا مارگارین یا مخلوط هر دو : 100 گرم

روغن مایع بدون طعم و بو : 25 گرم

پودر قند الک شده : 60 گرم

محلول زعفران دم شده : یک دوم قاشق چایخوری

پودر هل نرم : یک چهارم قاشق چایخوری

شیر خشک قنادی : 10 گرم

نشاسته ذرت: 25 گرم

زرده تخم مرغ : 1 عدد

آرد قنادی : حدود 150 گرم

پودر پسته : کمی جهت تزیین

طرز تهیه:

  1. کره یا مارگارین را در دمای محیط قرار داده، تا کاملا نرم شود (کره را ذوب نکنید).
  2. کره نرم شده و پودر قند را به مدت 10 دقیقه هم بزنید.
  3. روغن مایع را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مخلوط سفت و خامه ای شود.
  4. زرده تخم مرغ و هل و زعفران را افزوده و هم بزنید در حدی که یکدست شود .
  5. شیر خشک را اضافه کرده و هم بزنید.
  6.  آرد و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و با لیسک به خورد هم دهید و زیاد هم نزنید.
  7. مواد را بلافاصله بعد از اماده شدن در قیف ضخیم با ماسوره طرح زیگزاگی یا ماسوره حصیر باف به طول دهانه 2/5 سانتی متر ریخته و خمیر را به صورت نوارهای به طول 5 سانتی متر و با فاصله از هم در سینی فر فرم دهید و روی آن پودر پسته و یا شکر بپاشید . میتوانید نوار خمیری را بصورت یک تکه و بلند در سینی بریزید و با کاردک آغشته به آرد آنها را با طول دلخواه ببرید.
  8. سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد و در فرهای مجهز به کانوکشن با 20 درجه کمتر در طبقه وسط طبخ نمایید تا  اطراف و انتهای بیسکوئیت طلایی شود.
  9. بعد از خارج کردن از فر بیسکوئیت ها را از سینی جدا کرده تا کاملا سرد شود.
  10. با این میزان مواد 40 عدد بیسکویت تهیه میشود . که یک هفته در ظرف در بسته در دمای محیط و تا دو هفته در یخچال ماندگاری دارد.

نکته:

  1. در شیرینی هایی که با قیف فرم داده میشود مدت همزدن مخلوط کره و پودر قند از شیرینی های قالب زدنی طولانی تر است.
  2.  در صورتی که طعم زعفران و هل را نمی پسندید به جای هل و زعفران از محلول قهوه فوری و دارچین و یا وانیل مایع استفاده کنید.
  3. برای اولین بار 2 قاشق آرد آخر را با احتیاط اضافه کنید.
  4.  اگر احیانا خمیر سفت شود، راه حل آن افزودن تریجی ماستبه خمیر و یا تهیه مجدد خمیر با ارد کمتر و مخلوط کردن دو خمیر با هم برای اصلاح خمیر نهایی است.
  5. در غیر این صورت خمیر را در یخچال قرار داده تا خنک شود، سپس بین دو کیسه نایلونی باز کرده و قالب بزنید.

بیسکوئیت نواری زعفرانی

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن