آموزش پخت نانپخت نان در خانه

طرز تهیه نان داوودی

 نان گل هاي داوودي

مواد لازم:

شکر سه قاشق سوپ خوري
آب 1/2 پيمانه
خمير مايه ي خشک فوري يک قاشق چايخوري
سيب زميني پخته و له شده 1/4  پيمانه
زرده ي تخم مرغ دو عدد
ماست سفت 1/4 پيمانه
اسانس وانيل مايع يک قاشق چاي خوري
نمک نصف قاشق چايخوري
کره يا روغن مايع 3 قاشق سوپ خوري
آرد  حدود 3 پيمانه

مواد لازم برای خمير:

کره ي ذوب شده 100 گرم (به دماي اتاق رسيده)
شکر يک پيمانه
دارچين يک و يک دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه:

1.  شکر را در آب ولرم حل کرده و روی آب خمیرمایه بپاشید؛سپس به مدت ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.

2. همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط کنید.

3. خمير مايه عمل آمده را به مواد اضافه کنید.(مخلوط نشود)

4.  بقیه ی آرد را به تدريج به خمير اضافه کنيد تا خمير جمع شود.

5. خمير را به روي سطح آردپاشي شده مرتب ورز دهيد تا چسبندگي آن گرفته شده و لطيف و يک دست شود. 

6. خمير را در ظرف چرب و گودی بگردانید تا تمام سطح آن چرب شود.

7. روي خمير را با دستمال نخي تميزي پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

9. خمیر را به ضخامت نيم سانت به شکل مستطيل باز کرده و به صورت نوارهاي به عرض 5 سانتي متر و طول 20 تا 25 سانتي متر برش بزنيد.

10. دو قسمت نوارها را با کره ي ذوب شده چرب کرده و به مخلوط دارچين و شکر آغشته کنيد.

11. روي هر نوار، برش هاي پي در پي 4 ميلي متري با فاصله ي نيم سانت از لبه خمير بزنيد.

12. خمير را از يک سمت رول کرده و آن ها را از انتهاي برش نخورده بر روي سيني چرب شده قرار بدهيد.

13. گلبرگ ها را باز کرده و مرتب کنيد.

14. روي نان ها را مجداداً با دستمال پوشانده و کنار بگذاريد تا حجمشان دو برابر شود.

15. نان ها را در طبقه بالای فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا سطح نان ها برشته شود. 

 
نکته:

ا
1ـ اين دستور 500 گرم کربوهيدرات، 60 گرم پروتئين، 155 گرم چربي و3635 کيلو کالري انرژي دارد.
2ـ اين نان به دليل داشتن سيب زميني در بافت خود به مدت طولاني تري تازه مانده و داراي پوسته اي ترد و مغزي نرم و مطلوب است.
3ـ در مورد فرهاي برقي فن دار، لازم نيست از طبقه بالاي فر استفاده کنيد و نان را در طبقه وسط طبخ کنيد.
4ـ می توان از شکر خام براي پاشيدن بر روي نان استفاده کرد. شکر خام زرد رنگ و درشت بوده که در اغلب عطاري ها موجود است.

5ـ مي توانيد روي سيني را با کاغذ روغني پوشانده و چرب کنيد.
6ـ به جاي اسانس وانيل مي توانيد از يک هشتم قاشق چاي خوري وانيل خالص استفاده کنيد. 

نان گل داوودی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن