آموزش کیکسس تافیکیککیک پزیکیک شیفون موکاکیک عصرانه

طرز تهیه کیک شیفون موکا با سس کارامل

کیک موکا با سس کارامل

مواد لازم:

قهوه فوری یک قاشق چای خوری

آب سرد یک فنجان

شیر دو فنجان

شکلات رنده شده یا پودر کاکائو سه قاشق چای خوری

شکر یک قاشق چای خوری

خامه در صورت دلخواه

دارچین مقداری

وانیل مقداری

طرز تهیه:

  1. برای تهیه این کیک از دستور کیک شیفون وانیلی استفاده کرده و به جای آب و شیر در داخل رسپی از نوشیدنی موکا استفاده کنید.
  2. به منظور تهیه نوشیدنی موکا یک قاشق چای خوری قهوه را با 1 فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.
  3. دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  4. سه قاشق چای خوری شکلات رنده شده و یا پودر کاکائو را به شیر داغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا شکلات در شیر حل شود.
  5. يك قاشق چای خوری شکر، و در صورت دلخواه خامه و قهوه دم کرده را به آن اضافه کنید. 
  6. تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
  7. بعد از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل و اضافه کنید.
  8. در انتها روی کیک را با سس کارامل بپوشانید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن