آموزش کیککیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک گردویی با سس کارامل

کیک گردویی با سس کارامل

مواد لازم:

آرد دو لیوان

تخم مرغ 3 عدد

کره 150 گرم

شکر 1 لیوان

وانیل 1 ق چ

بکینگ پودر 2 ق چ

شیر سه چهارم لیوان

گردو خرد شده سه چهارم لیوان

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل  را سه دقیقه هم زده تا کشدار شود.

کره و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در انتها گردوی خرد شده را اضافه کنید.

مواد را در قالب گرد  22 سانت ریخته و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

بعد از سرد شدن کیک روی آن سس کارامل بریزید.

سس کارامل یا سس تافی را از لینک مربوطه در سایت ببینید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن