تنقلاتدسرشب یلداشیرینی عیدفاج شکلات

چگونه فاج شکلات تهیه کنیم؟

فاج شکلات

مواد لازم:

بادام هندی خام 160 گرم(تست شده)؛

مغز پسته خام 50 گرم (تست شده)؛

شیر عسلی 1 قوطی فلزی؛

شکلات سیاه 380 گرم؛

وانیل یک چهارم ق چ؛

طرز تهیه:

ابتدا بادام و پسته را درشت خرد کرده و هر کدام را کمی برشته کنید.

داخل ظرف مناسبی، شیر عسلی را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و گاهی هم بزنید تا زمانی که به جوش آید. 

گاز را خاموش کرده و  شکلات را اضافه کرده روی ظرف را بپوشانید تا شکلات ذوب شود (5 الی 10 دقیقه بماند). 

نیمی از پسته و بادام را با مواد مخلوط کرده و مایه را داخل قالب به ابعاد 20×30 که با کاغذ آلومینیوم  پوشانده اید ریخته و صاف کنید. 

مابقی پسته و بادام را روی آن ریخته و کاملا پرس کنید.

روی قالب را پوشانده و در یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد به ابعاد دلخواه برش بزنید. 

حتما داخل یخچال نگهداری شود. 

نکته:

از شکلات سفید هم میتوان استفاده کرد.اگر موقع بریدن سفت بود از چاقوی گرم استفاده کنید.

برای شکلات هم از شکلات تخته ای استفاده کنید. 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن