آموزش شیرینیبسکوئیت هابیسکوئیت هاشیرینیشیرینی خانگی

آموزش بیسکوییت دایجستیو مهرانه یوسفیان

بیسکوییت دایجستیو مهرانهیوسفیان

مواد لازم : برای حداقل ۲۷ تا ۳۰ عدد بیسکویت متوسط

آرد سفید ۱۶۰ گرم (در صورت داشتن آرد سبوسدار از ۱۸۵ گرم آردسبوسدار استفاده کنید و سبوس گندم را حذف کنید )
سبوس گندم ۲۵ گرم
آرد جو ۴۰ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
کره سرد ۱۳۰ گرم
شیره توت یا انگور یا خرما ۲ قاشق سوپخوری
شیر سرد ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک  یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

آرد سبوسدار و آردجو و پودرقند و وانیل و نمک و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. 

در صورتیکه آرد سبوسدار ندارید از سبوس گندم استفاده کنید.

اگر پرک جو در منزل دارید پرک را آسیاب کنید و الک کنید تا ۴۰ گرم آرد جو نرم بدست آید.

قسمت درشت پرک جو که از الک کردن باقیمانده است را می توانید روی بیسکویت بریزید. 

روی مخلوط مواد خشک بالا کره سرد مکعبی خورد شده را اضافه کنید و  با نوک انگشتان دست کره را بخورد آرد دهید تا شبیه خورده نان درآید. 

این مرحله را می توانید در غذاساز انجام دهید که کار با خمیر راحت تر شود و گرمای دست هم در این مرحله مانع گرم شدن خمیرتان نشود.

شیره توت یا انگور یا خرما را اضافه کنید.

 شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد که بدست نچسبد. 

خمیر آماده شده را در نایلون داخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت دهید. 

خمیر را بین دو نایلون به ضخامت ۳ یا ۴ میلی باز کرده وردنه کنید و با کاتر دلخواه برش داده و داخل سینی فر قرار دهید و با یک خلال دندان روی بیسکویتها را سوراخ کنید

می توانید از پودر جوی درشتی که روی الک باقی مانده روی خمیر ریخته کمی وردنه کنید بعد کاتر بزنید.

شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

این بیسکویت را می توانید بدون فر هم درست کنید.

بدین صورت که همه مراحل بالا را تا قبل پخت انجام بدید و قابلمه ای انتخاب کنید که از سینی که بیسکوییت ها را در آن چیده اید بزرگتر باشد.

شعله رو خیلی ملایم کنید و ۱۵ دقیقه قابلمه را گرم کنید

داخل قابلمه را یک عدد رینگ یا کاتر گرد گذاشته و سینی بیسکویت را داخل قابلمه روی رینگ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید

اگر درب قابلمه تون کاملا جفت نمیشود از دم کنی استفاده کنید

بیسکویت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت می شود.

نکات:

می توانید از نصف کره صبحانه و نصف مارگارین ( کره گیاهی )استفاده کنید

اگر میخواهید بیسکویت رنگ روشن تری داشته باشد از مقدار شیره توت یا … کم کنید و کمی پودرقند اضافه کنید.

 در اینصورت ممکن است مقدار شیر بیشتری نیاز باشد تا خمیر جمع شود.  

می توانید شیره خرما و توت و .. راکلا حذف کنید و به مقدار شیر و پودرقند اضافه کنید.

ولی استفاده از شیره هم باعث نرم و ترد ماندن بیسکویت می شود و هم رنگ مناسبی به بیسکویت می دهد. 

این بیسکویت را میتوانید به مدت ۲ الی ۳ ماه در جای خشک و خنک در ظرف درب بسته نگهدارید. 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن