آموزش شیرینیآموزش کیکشب یلداشیرینیکیککیک پزیکیک عصرانه

کیک قهوه و دارچین ترجمه و اجرا خانه کیک رز

کیک قهوه و دارچین ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم کیک:

آرد 3 پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر یک ق غ

نمک یک دوم ق چ

شیر یا ماست یونانی یک و یک دوم پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

عصاره وانیل 2 ق چ

کره ذوب شده یک دوم پیمانه معادل 113 گرم

مواد لازم میانی:

کره نرم شده یک دوم پیمانه معادل 113 گرم

شکر قهوه ای یک دوم پیمانه

نمک یک چهارم ق چ

قهوه یک ق چ

آرد یک ق غ

گردوی  امریکایی خرد شده یک دوم پیمانه

دارچین یک ق غ

مواد لازم کرم پنیری:

پنیر خامه ای یا ماسکارپونه نرم شده  112 گرم

پودر قند یک سوم پیمانه

شیر یک ق غ

نمک یک چهارم ق چ

 

طرز تهیه:

کره و شکر قهوه ای و نمک و ارد و دارچین و قهوه را با هم مخلوط کنید.

گردوی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

این مواد را کنار بگذارید.

آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.

شیر و تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید و به مواد آردی اضافه کنید.

کره ذوب شده سرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

 نیمی از مواد را در قالب بیست در سی چرب و ارد پاشی شده ریخته و نیمی از مواد دارچینی را روی آن ریخته، بقیه مواد کیک را روی مواد دارچینی بریزید.

و با خلال به صورت رفت و برگشت یا دورانی مواد دارچینی را با مواد کیک مخلوط کنید.

قالب را در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

 

بعد از سرد شدن کیک، پنیر خامه ای و شیر و پودرقند و نمک را با هم مخلوط کرده و با قیف روی سطح کیک بریزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن