تارت فرانسویتارت ها

گلت آلو سیاه(galette)

چگونه گلت بپزیم؟

مواد لازم:

آرد 260 گرم

شکر یک چهارم پیمانه

کره 120 گرم

نمک نوک ق چ

آب یخ 4-5 قاشق سوپ خوری

آلو سیاه به مقدار لازم

نشاسته ذرت یک و نیم ق چ

کره بادام زمینی یا شکلات صبحانه به مقدار لازم (در صورت تمایل)

پودر دارچین،پودر میخک، جوزهندی  به مقدار لازم

ظرز تهیه:

آرد و کره را در غذا ساز ریخته یا با نوک انگشتان به صورت خرده نان درآید.

آب یخ را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود.

خمیر را در سلفون پیچیده و پهن کنید و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

روی کاغذ روغنی آرد پاشیده و خمیر را به قطر نیم ساعت و به شکل دایره باز کنید.

آلو سیاه را با چهار قاشق غذاخوری شکر و یک و نیم قاشق چای خوری نشاسته ذرت مخلوط کنید.

روی خمیر را کره بادام زمینی یا شکلات صبحانه مالیده، و روی آن پودر دارچین و پودر میخک و جوزهندی (درصورت تمایل) ریخته و برش های میوه را روی خمیر بچینید.

خمیر را روی میوه ها بر گردانید.

روی خمیر را با زعفران و کمی شیر رومال کرده و روی آن را شکر بپاشید و بادام پرک روی آن قرار دهید.

گلت را به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. بعد از پخت روی آن را عسل بمالید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن