آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی ها

شیرینی ارده و شیره شکلاتی

شیرینی ارده و شیره شکلاتی

مواد لازم 

کره ۱۰۰گرم
ارده ۱۰۰ گرم
شیره خرما ۵۰ گرم
روغن مایع ۸۰گرم
آرد ۲۷۰ گرم 
پودر کاکایو ۳۰ گرم 
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۸۰گرم
بیکینگ پودر نصف ق چ

طرز تهیه:

شکر و زرده تخم مرغ را چنددقیقه هم بزنید.

 همه مواد بجز آرد و کاکایو و بکینگ پودر را اضافه کنید و با همزن بزنید.

آرد و‌ کاکایو را الک کنید و آرام آرام اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که چسبنده نباشد.

سپس توپ هایی با اندازه گردو (من با اسکوپ ساز که مخصوص بستنی است خیلی راحت توپ های یک اندازه ای زدم)بزنید و در بعد سینی فر که کاغذ انداختید با فاصله بچینید.

در فر از قبل گرم شده با دمای۱۶۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ قرار دهید.

بعداز این زمان اجازه دهید شیرینی کاملا سرد شود سپس  از سینی جدا کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن