آموزش باقلوا ترکیآموزش پخت نانباقلواشیرینی خانگینان ها

طرز تهیه نان مغزدار

نان مغزدار

مواد لازم:

آرد 3 پیمانه

شکر دو ق غ

خمیرمایه فوری دو ق مرباخوری

نمک نوک ق چ

پودر هل یک ق مرباخوری

کره ذوب و خنک شده 40 گرم

تخم مرغ یک عدد

شیرولرم یک پیمانه

مواد داخل نان:

شکر قهوه ای 5 ق غ

گردوی سابیده 5 ق غ

هل سابیده 1 ق مرباخوری

دارچین 1 ق مرباخوری

گلاب 3 ق غ

مواد لازم برای شربت:

شکر نصف پیمانه

آب یک چهارم پیمانه

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:
 آرد و شکر و خمیرمایه فوری و نمک و هل را با هم مخلوط کنید.

وسط مواد خشك را گود کرده و كره آب شده و خنك شده و  تخم مرغ و  شير ولرم را در این گودی بریزید و آنقدر ورز دهید یا به سطح کار بکوبید تا خمیر لطیف و یکدست شود.

اگر خمیر سفت بود كمي آب و اگه شل بود كمي آرد بریزید و ورز دهید.

 روي خمير را پوشانده و دو ساعت در جاي گرم استراحت دهید.

حجم خمیر  پس از دو ساعت, سه برابر می شود.

 
بعد از استراحت دستتان را کمی با روغن چرب كرده و خمير را کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود.

خمير را به چهارقسمت تقسيم و هرقسمت رابصورت بيضي شكل داده و روی سطح آردپاشي شده باوردنه پهن و به ضخامت نيم سانت و عرض تقريبي ده سانت باز کنید.

سپس مواد میانی دستور را با هم ترکیب کنید تا خمیری شود.

این مواد را به يكطرف خمير نان  بمالید و خمير را از طول لوله کنید.

خميرلول شده را از يكسر بصورت حلزوني پیچیده و در مركزقالب 23 سانتی چرب شده بگذارید.

بقيه خميررا به همين صورت بازكرده و باموادمياني لول كرده و دور حلقه قبلی بگذارید.

دوباره بيست دقيقه استراحت داده و بعد در فر گرم شده ١٨٠ درجه بمدت بيست و پنج دقيقه بپزید.

در حین پخت نان،  شکر را با  آب مخلوط کرده و روی حرارت بهم بزنید تا قوام آمده و کشدار شود.

کمی زعفران سابیده به شربت اضافه کنید.

بعدازپخت، لابلاي نان را باسيخ سوراخ سوراخ كرده شربت خنك راروي نان داغ بريزيد. 

نکته مهم اینکه پس از ریختن شربت، اجازه دهید نان در فر خاموش بماند تا شربت آرام در بافت نان نفوذ کند.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن