تارت شکلاتیتارت هاشیرینی عید

تارت شکلات و کارامل فوق العاده

تارت شکلات و کارامل

ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم تارت:

آرد 150 گرم

پودر بادام 25 گرم

پودر شکر 45 گرم

نمک یک گرم

کره 80 گرم

تخم مرغ 30 گرم

مواد کرم شکلاتی:

کره 50 گرم

پودر قند 50 گرم

پودر بادام 50 گرم

آرد 5 گرم

تخم مرغ یک عدد

شکلات شیرین 50 گرم

مواد کارامل:

کره 24 گرم

خامه 40 گرم

شکر 32 گرم

شربت ذرت یا گلوکز 16 گرم

بادام پرک 60 گرم

طرز تهیه:

تمام مواد تارت به جز کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

کره را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

یک تخم مرغ را هم زده و 30 گرم از آن را به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

خمیر نرمی به دست می آید.خمیر را در سلفون ریخته، کاملا پهن کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از یک ساعت خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت 5 میلی متر باز کنید. خمیر را در قالب تارت بگذارید.

و مجددا با سلفون روی خمیر در یخچال قرار دهید.

روی سلفون را با حبوبات پر کنید و به مدت 15 دقیقه در فر 190 درجه قرار دهید.

بعد از 15 دقیقه حبوبات را خارج کرده و مجدد قالب را به مدت ده دقیقه در فر 190 درجه قرار دهید.

بعد از ده دقیقه، داخل تارت را تخم مرغ مالیده و دو دقیقه در فر بگذارید.

برای کرم شکلاتی کره و شکر را را کاملا هم بزنید تا نرم شود.

پودر بادام و آرد را اضافه کرده و هم بزنید.

تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

شکلات را کاملا خرد کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مواد را داخل تارت ریخته و کاملا صاف کنید.

قالب را در فر 170 درجه به مدت 35 دقیقه قرار دهید.

برای تهیه مواد کاراملی تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس بادام را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد را از روی حرارت برداشته و روی تارت بریزید.

مجددا قالب را در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

بعداز برش روی آن را با شکلات و پودر پسته تزیین کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن