بیسکوئیت ها

بیسکوئیت خوشمزه طوروسیان

بیسکوئیت ها تغذیه ی مناسبی برای میان وعده و عصرانه ی کودکان به همراه شیر یا آب میوه به شمار می روند و به دلیل حرارت دهی کمتر آن نسبت به سایر محصولات ارزش تغذیه ای بالایی دارند. به خصوص اگر در تولید آن از آردهای سبوس دار استفاده شود. اما به دلیل میزان بالای کالری باید در مصرف آن دقت بیشتری داشت. در ادامه با دستور بیسکوئیت ساده سرکار خانم طوروسیان با ما همراه باشید.

بیسکوئیت ساده طوروسیان

بیسکویت ساده دستور خانم طوروسیان 

آرد  350 گرم
مارگارین یا کره منجمد 150 گرم
پودرقند 100 گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک و وانیل مقداری

طرزتهیه:

  1. آرد را به همراه پودرقند و نمک و مارگارین با استفاده از غذاساز یا همزن  به صورت خرده نان درآورید.
  2. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
  3. مواد را درون ظرفی ریخته و رز دهید تا خمیر صاف و بدون چسبندگی به دست آید.
  4. خمیر را یک ربع  در یخچال بگذارید.می توانید همان لحظه هم خمیر را مابین  نایلون به ضخامت سه میلی متر پهن کرده قالب بزنید.
  5.  خمیرهای قالب زده شده را به کمک خود قالب برداشته و درسینی فرچرب نشده بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 150 درجه سانتی گراد بپزید تا تغییر رنگ کمی ایجاد شود.
  6. بعد از خنک شدن می توان آن را با  رویال آیسینگ به شکل های زیبایی تزئین کرد.
    نکته: در صورت تمایل می توانید این بیسکویت را با طعم زنجبیل ، زنیان ، بادام یا هر اسانس دیگر و یا به صورت کاکائویی تهیه کنید.
بیسکوئیت با رویال آیسینگ

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن