آموزش کیکشب یلداکاکا کدو حلواییکیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپیکیک کدو حلواییمافین ها

آموزش کیک کدو حلوایی خانگی خوش طعم+نکات کیک کدو حلوایی

با شروع فصل پاییز یکی از خوشمزه ترین کیک های پاییزی، کیک کدوحلوایی است.

در ادامه آموزش کامل کیک کدو حلوایی را خواهید دید.

مواد لازم کیک کدو حلوایی:

پوره کدو تنبل 300 گرم

تخم مرغ 4 عدد

شکر 250 گرم

روغن مایع یا مایع 75 گرم

آرد 300 گرم

بیکینگ پودر 16 گرم

دارچین یک ق چای خوری

جوزهندی یک دوم ق چای خوری

پودر قند برای تزیین

فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید، قالب را چرب و آرد پاشی کنید.

برای تهیه این کیک تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود.

روغن را کم کم اضافه کنید.

آرد و دارچین و بیکینگ پودر و جوزهندی را با هم الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در نهایت پوره کدو تنبل را اضافه کرده و هم بزنید.

مایه را در قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن