آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک نسکافه

طرز تهیه کیک نسکافه

کیک نسکافه
مواد لازم

آرد 2/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه 
تخم مرغ پنج عدد 

شیر3/4 پیمانه
آب جوش 1/4 پیمانه
نسکافه 4-2 قاشق غذاخوری 
گردو پودر شده 1/4 پیمانه
وانیل یک قاشق چای خوری
روغن مایع 3/4 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

  1. نسکافه را دریک چهارم پیمانه آب جوش حل کرده و با شیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2.  زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
  3. سفیده ها را همزده تا کاملا پفکی شود.
  4. زرده ها را کمی با همزن دستی بزنید تا از لختگی در آید.
  5.  شکر را اضافه کرده و با دور متوسط هم بزنید.
  6.  وانیل رو اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ و کش دار شده و حجمش دو برابر شود.
  7.  مخلوط شیر و نسکافه و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
  8. آرد و بکینگ پودر الک شده را کم  کم اضافه کرده و هم بزنید.
  9. سفیده را با لیسک به مواد اضافه و بصورت دورانی هم بزنید.
  10. مواد را درون قالب که چرب و ارد پاشی کرده اید ریخته و دورن فر  از قبل گرم شده  با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40-50 دقیقه بپزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن