آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا مدرن

حلوا بوتیکی بادام تبریز

حلوا بوتیکی بادام تبریز

مواد لازم:

آرد 125 گرم

پودر قند 80 گرم

کره 85 گرم

پودر بادام 30 گرم

گردو خرد شده 20 گرم

پودر زنجبیل یک ق غ

پودر هل یک ق غ

 

طرز تهیه:

آرد را بیست دقیقه تفت دهید.

کره را اضافه کرده و هم بزنید.

پودر قند، پودر بادام، زنجبیل و هل و گردوی خرد شده را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

حلوا پودری است.

حلوا را در قالب سلیکونی ریخته و 15 دقیقه در قریزر قرار دهید.

می توانید برای روی حلوا کمی شکلات را بن ماری کنید و کف قالب ریخته و اجازه دهید کمی ببندد، سپسس حلوا را روی شکلات بریزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن