برانیز

آموزش کیک برانیز خانگی

 

کیک برانیز یکی از کیک های پرطرفدار کافی شاپی است. یک نکته اصلی در این کیک این است که دماهای فرها متفاوت است سعی کنید برانیز را چک کنید تا وقتی خلال دندان در آن میزنید تمیز خارج شود.

مواد لازم براونی:

 کره بدون نمک 1/2 پیمانه (112 گرم)
 شکلات نیمه شیرین 170 گرم
 شکر  1/4 1 پیمانه (259 گرم)
 عصاره وانیل  1/2 1 قاشق چایخوری
 تخم مرغ بزرگ 3 عدد
 آرد 3/4 پیمانه (98 گرم)
 پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری (14 گرم)
 نمک 1/4 قاشق چایخوری

فراستینگ
 کره بدون نمک 1/4 پیمانه (56 گرم)
 پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری (21 گرم)
 عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
 خامه  1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر)
 نمک کمی
پودر قند، الک شده 1 پیمانه (115 گرم) 

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب  20×20  را چرب کنید یا روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. 
2. کره و شکلات را بن ماری کنید (در یک تابه فلزی که روی یک قابلمه آب جوش قرار داده اید) بریزید و هم بزنید تا ذوب و یکدست شود و کنار بگذارید.
3. شکر، عصاره وانیل و تخم مرغ را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
4. مخلوط شکلات خنک شده را داخل مخلوط تخم مرغ بزنید.
5. مواد خشک را با هم مخلوط کرده، سپس مواد خشک را در مواد مرطوب بریزید  و هم بزنید تا ترکیب شوند.
6. خمیر را به طور مساوی در قالب پخش کنید.
7. براونی ها را به مدت 35 تا 38 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید و خرده های مرطوبی به آن بچسبد، بپزید.

9.  همه مواد برای فراستینگ به جز پودر قند را در یک تابه کوچک مخلوط کنید.

مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاکائو حل شود و مخلوط شود، سپس حرارت را روی متوسط ​​قرار دهید تا به جوش بیاید.

3 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بلافاصله در یک کاسه شیشه ای ضد حرارت بریزید.

پودر قند را  اضافه کرده و با همزن بزنید.

سپس فراستینگ را به طور یکنواخت روی براونی ها اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن