آموزش پخت نانپخت نان در خانهشیرینی ماه رمضاننان ها

آموزش نان شیرمال با بافتی عالی

نان شیرمال

مواد لازم:

شیر یک پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

ارد ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
بهبود دهنده یک قاشق چای خوری

خمیرمایه یک قاشق غذاخوری

نمک یک چهارم ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
شیرخشک یک ق غداخوری
شکر یک دوم پیمانه + یک ق غ

مواد رومال:

تخم مرغ یک عدد
زعفران مقداری
شیر یا خامه یک قاشق غذاخوری
پودرقند یا عسل یک ق چ
کنجد مقداری

طرز تهیه:

یک دوم پیمانه شیر ولرم را به همراه یک ق غذاخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و ۵ دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید.

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و باقیمانده شکر و شیر هم بزنید.

روعن مایه و ۲۰ گرم از کره را به مایه اضافه کرده و هم بزنید.

خمیرمایه عمل امده را اضافه کنید.

ارد و بهبود دهنده و نمک و شیرخشک را با هم مخلوط کنید. و کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید. مقدار کره باقی مانده را کم کم به خمیر اصافه کرده و ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را ده دقیقه ورز داده یا صد بار روی سطح بکوبید.

سپس خمیر را در ظرفی قرار داده و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

 

بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و خمیر را به شکل دلخواه در اورده روی ان رومال بزنید و کنجد بپاشید و برای مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.

برای تهیه رومال تخم مرغ و شیر و عسل یا پودرقند و زعفران را مخلوط کرده و در دو مرتبه روی نان رومال کنید.

نکته:

می توان شیرخشک دستور را حذف کرد.
مقدار زمان ماندن نان در فر تقریبی است.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن