طرز تهیه کوکی تیرامیسو خوشمزه و خوش بافت+ روش ساده پخت

اگر مثل من عاشق محصولاتی با طعم قهوه و نسکافه هستید این کوکی رو از دست ندید.
مواد لازم:
کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۴۵گرم
شکر سفید ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل یک ق چ
آرد ۳۲۵ گرم
پودر نسکافه یک ق غ
نمک یک دوم ق چ
جوش شیرین یک ق چ (قابل جایگزینی با یک و نیم ق چ بیکینگ پودر)
کرم پنیری
پنیر ماسکار پونه ۲۵۰ گرم
خامه قنادی ۱۵۰ گرم
پودر نسکافه یک ق چ
پودر کاکائو برای پاشیدن روی کوکی به مقدار لازم
طرز تهیه:
کره و شکرها و وانیل و پودر نسکافه را مخلوط کرده و دو دقیقه هم بزنید.
تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. یکبار دور گیری انجام دهید.
بعد مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را یک ربع تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
از خمیر گلوله های سی گرمی برداشته و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
کوکی ها را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از یک ربع قبل گرم کردید به مدت ۱۲ـ۱۵ دقیقه بپزید.
کوکی را بیش از حد نپزید.
اجازه دهید کوکی ها خنک شود.
خامه و پنیر ماسکار پونه و پودر نسکافه را مخلوط کرده و هم بزنید تا فرم بگیرد.
کرم پنیری را در قیف ریخته و روی سطح کوکی پایپ کنید.
کوکی ها را چند ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید و بعد روی آن پودر کاکائو بپاشید.
نکته:
همه مواد همدمای محیط باشد.
کوکی را زیاد نپزید.
خمیر را زیاد هم نزنید.