آموزش دسرمجلسیبستنی زعفرانیبستنی وانیلیدسر

آموزش بستنی وانیلی_زعفرانی

بستني وانيلي – زعفراني 

مواد لازم

شير پرچرب : 1 ليتر 

ثعلب : يك قاشق سوپخوري سر خالي 

شكر :300تا 350 گرم 

وانيل :1/8 قاشق چايخوري 

گلاب : 4 قاشق سوپخوري 

زعفران دم كرده مقداري 

خامه : 200 گرم 

پسته بو داده به مقدار لازم 

طرز تهيه: 

 

  1. شیرپرچرب را بجوشانید و اجازه دهید از داغی بیفتد.
  2. شیر را روی حرارت قرار داده و شکر و ثعلب را به ان اضافه کنید.
  3. وقتی شکر در شیر حل شد، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
  4. وانیل و گلاب و خامه و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
  5. مایه را در قالب قلزی ریخته و در فریزر قرار دهید.
  6. هر یکساعت مایه را از فریزر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا کشدار شود.
  7. همزدن را به مدت 5 تا 6 بار تکرار کنید.
  8. در مرحله ی آخر پسته را اضافه کرده و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن