آموزش شیرینیتارت هاشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی ملکه بادام

آموزش شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان

شیرینی ملکه بادام استاد جمشیدیان

مواد لازم براي خمیر پایه :
آرد 375 گرم؛
پودر قند 125 گرم؛
روغن جامد 170 گرم (یا کره 212 گرم)؛
تخم مرغ كامل 2 عدد؛
پودر هل نصف ق چ؛
بكينگ پودر نصف ق چ؛
خامه صبحانه 50 گرم؛

مواد رويه:
عسل 200گرم؛
خلال بادام 200 گرم؛
كره 75 گرم؛
خامه صبحانه 50 گرم؛
شكر 100گرم؛
زعفران آبكرده 2 ق س؛

طرز تهيه:

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.

کف سینی 30 در 40 را کاغذ روغنی بیندازید.

زیر کاغذ را چرب کنید تا کاغذ موقع ریختن مواد، تکان نخورد.

اگر از کره استفاده می کنید نیازی به چرب کردن روی کاغذ نیست.

 اگر از روغن جامد استفاده میکنید، روی کاغذ را کمی چرب کنید.
مواد را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند.

پودر قند و روغن (یا کره) را با دور تند همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنيد.
تخم مرغ ها را اضافه كنيد و سی ثانیه هم بزنيد.
اکنون خامه را اضافه كنيد و مجددا 30 ثانیه بهم بزنید تا یکدست شوند.
آرد و بكينگ پودر و پودر هل را با هم در کاسه ای الک كنيد و به مواد اضافه كنيد و با دور پایین همزن بزنید تا زمانیکه خمير یکدستی بدست آيد. این خمیر چسبناک است.

اکنون مواد را در سینی بریزید و با پالت کوچک یا پشت قاشق با دقت و حوصله به طور یکنواخت آن را پهن کنید.

سيني را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار دهید. تا زمانیکه انگشت به سطح خمير نچسبد. سینی را از فر دراورید و کنار بگذارید تا خنک شود.

در این فاصله مواد رويه را آماده کنید

همه مواد رويه به جز خلال بادام و زعفران را در قابلمه مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش آید.

از زمان به جوش آمدن، به مدت 5 دقيقه مواد را بجوشانيد.

اکنون خلال بادام و زعفران را اضافه كنيد و بهم بزنید و بگذارید مجددا مواد به مدت یکی دو دقیقه بجوشد.

اکنون مواد رويه را به همان صورت داغ روي خمير خنک شده بريزيد و با قاشق به طور یکنواخت پخش كنيد.

 سيني را در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.

سپس به مدت 2 الی 3 دقيقه گريل را روشن كنيد تا سطح بادامها طلایی شود.

سینی را از فر درآورید و اجازه دهید كاملا سرد شود.

دور تا دور آن را با لبه پالت یا چاقو از سینی آزاد کنید و بعد به اندازه هاي دلخواه برش بزنيد و با پودر پسته تزیین كنيد. 
شيريني هار ا در ظرف در دار بچينيد و بين لايه ها كاغذ روغني قرار دهيد و روی آن را سلفون بکشید.

 

نکات:

این دستور برای سینی با ابعاد 30 در 40 سانتیمتر مناسب است و 48 عدد اسلایس پنج سانتیمتری می دهد.

خمیر پایه را می توانید هم با روغن جامد و هم با کره درست کنید.

اگر با کره درست می کنید مقدار کره بیشتر از روغن جامد می شود. با روغن جامد، ماندگاری شیرینی بیشتر است. اما با کره طبعا خوش طعم تر می شود. 

اگر شیرینی را با روغن درست کرده باشید، بیرون یخچال نیز میتوانید نگه دارید. اما با کره بهتر است در یخچال نگه دارید.

اگر بعد از چند روز احساس کردید روی شیرینی کمی مات شده است، کمی عسل را در کاسه ای روی بخار کتری بگذارید تا روان شود. بعد با فرچه روی سطح شیرینیها بمالید تا براق شوند.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن