آموزش پخت نانآموزش شیرینینان ها

طرز تهیه نون قندی نرم

نون قندی نرم

مواد لازم:

. ،ماست شیرین 1/2پیمانه
شکر 1/2پیمانه
روغن مایع 1/2پیمانه
پکینگ پودر2ق چ پر 
وانیل یاهل یک ق چای خوری سر پر 
اردسفید 2 لیوان _ممکنه بسته به جنس اردتون کمی کمتر یا بیشتراستفاده شود. 
نمک یک پنس 

طرز تهیه:

ماست و شکر را مخلوط کنیدو با قاشق خوب هم بزنید تا دانه های شکرکاملا حل شود.

 روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

وانیل یا هل رااضافه کنید.

ارد و پکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید و کم کم باقاشق به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

 تا جای ممکن خمیر را باقاشق هم بزنید در انتها بانوک انگشتان خمیر را یکدست کنید تا خمیر بسیااار لطیفی شکل بگیرد.
خمیربا این میزان آرد بسیار لطیف بوده وچسبنده نیست، اگردرحدکمی هم چسبنده بود اشکالی ندارد ولی اگرخیلی چسبنده یا شل بود کم کم آرد اضافه کنید.
خمیر نیاز به ورز ندارد، اگرخمیر را زیاد ورز دهید به روغن می افتد و در نتیجه نون بعد از پخت خشک و سفت می شود.
خمیر نیازی به استراحت ندارد و بلافاصله بعدازاماده شدن،قابل کاتر زدن است.
کف قالب یاسینی موردنظر کاغذروغنی بیندازید.

و روی کاغذ را کمی چرب کنید.

خمیراماده شده را بادست و به شکل دلخواه و به قطر 2تا 3 میلی پهن کنید،روی آن طرح بیندازید و آن را با چنگال سوراخ سوراخ کنید.
روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق چ خوری گلاب رومال کنید. کنجد وشکر بپاشید و در فر از قبل گرم شده 180درجه،به مدت 25دقیقه قرار دهید تا بپزد.

روی نان ها را زیاد نپزید چون خشک و سفت می شود. 
بعدازپخت وازدما افتادن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن