بامیهشیرینی ماه رمضان

آموزش بامیه هندی

بامیه هندی

موادلازم :
اب ٤ ليوان (٥٠٠گرم)
ارد ٢ليوان (٢٥٠گرم)
شربت بار ١ ق س. وانيل ١/٤ ق چ
تخم مرغ ٤ عدد (٢٠٠گرم)
روغن مايع ٥٠ گرم (١/٤ پيمانه)

 

مواد لازم شربت:
شکر دو و نیم پیمانه قنادی (۵۰۰ گرم)
اب نصف پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
زعفران دم کرده و غلیظ دو قاشق غ
گلوکز دو تا سه قاشق غذاخوری سر پر
جوهرلیمو نوک قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه

طرزتهيه :

اردرا الك كنيد ، اب را داخل ظرفي ریخته روي حرارت زيادبگذارید.

شربت و روغن مايع را اضافه كنيد،به محض جوش امدن اب ارد الك شده را يك مرتبه  داخل آب ریخته و سریع هم زده تا خمیر جمع شود.

سپس حرارت راكم كرده.مرتب هم بزنيد و خمير را زيرورو كنيد تارطوبتش گرفته شود.

(داغ زدن )١٠ تا١٥ دقيقه اين كار را انجام داده تابه يك خميرلطيف وتميزبرسيد.

حرارت راخاموش كرده وخمير داغ را روي ميزكار با باز و بسته كردن خميرخنك كنيد .

خميرخنك شده را البته (خيلي ملايم گرم باشد )داخل كاسه ي همزن گذاشته وتخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كنيد و هم بزنید. 
 خميردوم اماده شده كمي چسبناك است، فر را روي ٢٠٠درجه روشن كنيد (فرگازي)خميررا داخل قيف ماسوره دار (ماسوره اچاري)بريزيد وداخل سيني كه خيلي كم چرب شده ،حلقه هاي توخالي بزنيد.

سيني را داخل فربه مدت ١٠ دقيقه قرار دهید.

خمیر نبايدكامل بپزد، سيني را ازفرخارج كنيد و باميه ها را داخل روغن شناور سرخ كنيد.

 بعد از سرخ شدن به مدت ده دقیقه  داخل شربت ولرم بگذارید و بعد ازشربت خارج كنيد و اجازه دهید شهد اضافه خارج شود.

برای تهیه شربت همه ی مواد بجز گلوکز را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت خیلی کم بگذارید ومدام و ارام با قاشق هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

 دقت کنید که قبل از اینکه مواد بجوشد باید شکر کاملا حل شده باشد. 
وقتی شکر کامل حل شد یک قلمو را در آب بزنید و به دیواره های ظرف بکشید تا اگر شکری چسبیده، از دیواره پاک شود.

سپس گلوکز را اضافه و مخلوط کنید. 

حرارت را بیشتر کرده تا شربت بجوشد.

وقتی که شربت شروع به جوشیدن کرد دیگر با قاشق هم نزنید و اجازه دهید که شربت به مدت دو دقیقه بجوشد.

بعد از دو دقیقه حرارت زیرش را خاموش کنید و حتما دربش را بگذارید تا زمانی که بخواهید استفاده کنید.

 
_? دقت کنید بعد از جوشیدن شربت اصلا قاشق را به دیواره ها نکشید چون باعث شکرک زدن شربت می شود.
?شربت باید برای بامیه و گوشفیل ولرم و برای زولبیا داغ باشد

?گلوکز علاوه براینکه باعث قوام و غلظت شربت می شود باعث می شود که زولبیا  و بامیه نرم نشود  و براق بماند.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن