آموزش کیککیککیک پزیکیک شکلاتیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک شکلاتی بی نهایت خوشمزه با فراستینگ شکلات و بادام

 

این کیک یکی از کیک های بسیار خوشمزه و خوش طعم است و داخل آن تکه های شکلات قرار دارد.

برای قسمت ترد آن یک لایه فراستینگ وجود دارد که روی کیک ریخته می شود. این لایه از شکلات و بادام خرد شده تهیه می شود.

 تخم مرغ 4 عدد
 شکر200 گرم
 وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
روغن  مایع 100 گرم
کره 50 گرم
 شیر 120 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
 نشاسته ذرت 50 گرم
 آرد 200 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
 نمک یک پنس
ماسکارپونه 90 گرم
 شکلات شیری 150 گرم (می توانید مقدار شکلات را کمتر بریزید)

فراستینگ بادام و شکلات

 شکلات شیری 100 گرم
روغن مایع  40 گرم
 بادام خرد شده یه چهارم پیمانه

طرز تهیه کیک شکلاتی

تخم مرغ ها و وانیل را با شکر هم بزنیدتا حجم آن دو برابر شود.
ماسکارپونه، روغن، شیر، کره و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و پودر کاکائو الک کنید.
مخلوط آرد الک شده را کم کم به مایه آماده شده اضافه کنید و هم بزنید.

شکلات شیری را خرد کرده و داخل مایه بریزید.

قالب 23 سانتی را چرب و ارد پاشی کنید  و مایه را  در قالب بریزید.

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، 40 تا 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

روی یک ورق نسوز یا کاغذ روغنی بادام های خرد شده را بریزید.

بادام ها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 دقیقه تست کنید.

بادام باید کمی قهوه ای شود.

شکلات را در مایکروویو یا بن ماری ذوب کنید، مراقب باشید بیش از حد گرم نشود.

روغن و سپس بادام تفت داده شده را اضافه کنید.

کیک را بعد از پخت و خنک شدن روی توری قرار دهید و مایه فراستینگ را روی کیک بریزید.

کیک را ده دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن